Τρίτη, Αυγούστου 04, 2015

Σύρος: Δεν πίστευε στα μάτια του όταν πήγε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο του

Η νέα μόδα...να αδειάζουν την βενζίνη από τα ρεζερβουάρ φαίνεται ότι κυκλοφορήσει και στην Σύρο. Σύμφωνα με καταγγελίες που ήρθαν στο Cyclades24.gr το βράδυ της Δευτέρας, δράστες "χτύπησαν" στο παρκινγκ της Δόξας γύρω στις 11.30 το βράδυ, παραβιάζοντας την τάπα του ρεζερβουάρ ενός αυτοκινήτου και αδειάζοντας του την βενζίνη, με τη μέθοδο της αναρρόφησης.
Ναι καλά διαβάζεται, μέχρι τη βενζίνη από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων έχουν βάλει στο μάτι επιτήδειοι, καθώς η τιμή του καυσίμου είναι πλέον πανάκριβη... Το φαινόμενο της κλοπής των καυσίμων είναι εξαιρετικά εκτεταμένο στους χώρους στάθμευσης σε όλη την Ελλάδα και πλέον κάνει την εμφάνισή του και στο νησί μας.
Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του  ΙΧ οχήματος δεν πίστευε στα μάτια του ,όταν επέστρεφε από την βόλτα του, όταν διαπίστωσε ότι του είχαν κλέψει την βενζίνη, όταν πήγε να.....
βάλει μπροστά το αυτοκίνητο του.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας δεν είναι η πρώτη φορά που  γίνεται παρόμοιο περιστατικό καθώς οι καταγγελίες στο site μας πληθαίνουν για κλοπή βενζίνης τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στις μηχανές ,Καθώς επίσης και σε διάφορα εξαρτήματα ,με αποτέλεσμα να  έχουν γίνει ο ''φόβος και ο τρόμος''. Οι ίδιες καταγγελίες αναφέρουν για περιστατικά που συμβαίνουν τόσο σε συνοικίες  στην Ερμούπολη (Ξηρόκαμπο, Βροντάδο) όσο και στα χωριά.
Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων βρίσκονται σε αδιέξοδο, γιατί ενώ έχουν πάρει τα μέτρα τους για να αποτρέψουν τις κλοπές τα έχουν θωρακίσει με συναγερμούς και άλλα αντικλεπτικά συστήματα, βρίσκονται αντιμέτωποι με ομάδες διαρρηκτών που στοχεύουν σε ρεζερβουάρ και σε εξαρτήματα.

 http://www.cyclades24.gr/2014-01-15-09-42-24/2014-01-15-10-12-07/2014-01-15-10-06-54/item/22277-syros-autokinito-mprosta-amaksi-reprotaz-kataggelia.html
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :