Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015

Μελωδική μουσική βραδιά με ποίηση Μανώλη Γλέζου στην Πάρο


Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΚΔΕΠΑΠ και του Δήμου Πάρου, με μελωδίες αγαπημένες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 31 Ιουλίου στο Πάρκο Πάρου.
Η γνωστή ερμηνεύτρια Αναστασία Μουτσάτσου, ταξίδεψε το κοινό με την θαυμάσια παρουσία και φωνή της, σε ακούσματα έντεχνου ρεπερτορίου προσφέροντας μια υπέροχη μουσική βραδιά στους...... παρευρισκόμενους.
Παρών στην εκδήλωση ήταν ο συμπολίτης μας, αγωνιστής και ιστορικό πολιτικό στέλεχος, ακμαίος όπως πάντα, κ. Μανώλης Γλέζος.

Ο κ. Γλέζος αποκάλυψε στο κοινό της εκδήλωσης μια διαφορετική τρυφερή, καλλιτεχνική πλευρά της προσωπικότητάς του: αυτή του ποιητή.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, διαβάστηκαν ποιήματα που συνέγραψε ο κ. Γλέζος τα οποία εξέπληξαν ευχάριστα το κοινό.
Ο κ. Γλέζος παίρνοντας το λόγο αναφέρθηκε στο χρόνο και στις συνθήκες υπό τις οποίες συνέθεσε τα ποιήματά του, κάνοντας έτσι μια ιστορική αναδρομή στις καταβολές της ποιητικής του ενασχόλησης.
Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η παρουσίαση αυτή των ποιημάτων του κ. Γλέζου στην Πάρο, ήταν η πρώτη δημόσια παρουσίαση του ποιητικού του έργου και η Πάρος, οι Παριανοί και οι επισκέπτες του νησιού είχαν την τιμή να ακούσουν και να απολαύσουν για πρώτη φορά αυτή την ιδιαίτερη και ευαίσθητη καλλιτεχνική πτυχή της πολυσχιδούς προσωπικότητας του μαχητικού αιώνιου εφήβου κ. Γλέζου που μας εξέπληξε για μια ακόμα φορά τόσο ευχάριστα.

Φώτο + Βίντεο στο  http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-politismos/item/16622-melodiki-mousiki-vradia-me-poiisi-manoli-glezou-stin-paro-foto-vinteo#sthash.eViLGWp8.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :