Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2015

Ο Κώστας Μανωλάς εκθειάζει τη δουλειά του Πέτρου Μαράκη στον ΠΑΣ Νάξου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή την συνέντευξη του Ναξιώτη διεθνή ποδοσφαιριστή της Ρόμα Κώστα Μανωλά και την αναφορά του στον ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ αλλά και τον προπονητή του και ιδρυτή της ομάδας μας Πέτρο Μαράκη Θέλουμε να σημειώσουμε τα παρακάτω:
Όταν τέτοια καλά λόγια και αναγνώριση, έρχονται από έναν εν ενεργεία κορυφαίο διεθνή παίκτη με τόσες εμπειρίες και εικόνες από υψηλό επίπεδο, εμείς οι άνθρωποι του ΠΑΣ Νάξου αισθανόμαστε δικαιωμένοι και..... οπλιζόμαστε με περισσότερο κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας, παρά τις τεράστιες δυσκολίες της συγκυρίας των καιρών μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιβραβεύεται η προσπάθειά μας αλλά και να επισημοποιείται ο σχεδιασμός και οι στόχοι της ομάδας μας ως ιδανικοί με πολύπλευρα οφέλη για τους αθλητές και την κοινωνία γενικότερα.

Το απαράμιλλο ταλέντο του Κώστα Μανωλά , το ήθος του, η εργατικότητά του, η προσήλωσή του σε αξίες και ιδανικά θα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους αθλητές αλλά ειδικότερα για τα παιδιά της Νάξου. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, να φτάσει ακόμα ψηλότερα να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους να τον καμαρώνουμε και να καυχιόμαστε για τη Ναξιώτικη του καταγωγή . Να εξακολουθεί να διαφημίζει το νησί μας και να εμπνέει τα παιδιά μας στα αθλητικά ιδεώδη.



Για το Δ.Σ του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

kateva apo to kalami Kostaki ,min eisai agnomonas