Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015

Χαιρετισμός του Νίκου Συρμαλένιου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

Χαιρετίζω το μεγάλο και περήφανο ΟΧΙ και στις Κυκλάδες. Η μεγάλη νίκη του ελληνικού λαούαποτέλεσε ένα ηχηρό χαστούκι στο κατεστημένο της Ελλάδας και της Ευρώπης, αποτέλεσε μιατεράστια νίκη της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα.
Ο ελληνικός λαός για μια ακόμα φορά με το ιστορικό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, έδειξε ότι όρθωσετο ανάστημα του ενάντια στους εκβιασμούς, το φόβο και το όργιο τρομοκρατίας που.....
εξαπολύθηκεαπό ποικίλες πλευρές.





Στις Κυκλάδες το ποσοστό πάνω από 62 % που συγκέντρωσε το ΟΧΙ, καταδεικνύει την ευρύτερησυναίνεση που συγκέντρωσε η αντίδραση στο τελεσίγραφο των δανειστών, παρά τις δυσκολίες καιτα σοβαρά προβλήματα που παρήχθησαν από το κλείσιμο των τραπεζών στην αιχμή της τουριστικήςπεριόδου.



Με το τέλος του δημοψηφίσματος όλοι οφείλουμε να επιδείξουμε την ίδια ψυχραιμία πουεπικράτησε μέχρι σήμερα και να συμβάλουμε στο ξεπέρασμα του όποιου διχασμού παρήχθηκε απότο φόβο και την κινδυνολογία.



Χαιρετίζω από καρδιάς όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες που με την ψήφο τουςσυνέβαλλαν στη μεγάλη νίκη του ελληνικού λαού και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω μαζί τους μεακόμα μεγαλύτερη πίστη, τον αγώνα για την ανάπτυξη της πατρίδας με κοινωνική δικαιοσύνη καιτην προώθηση λύσεων με πολιτικές νησιωτικότητας.



6/7/2015
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :