Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2015

Αγώνες Φιλίας μεταξύ Πανναξιακού Α.Ο.Ν. και Ροδιακού Συλλόγου Φίλων Πετοσφαίρισης "Τελχινίς".

Αγώνες Φιλίας με πάθος και θέαμα
 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 11-12 Ιουλίου «Αγώνες Φιλίας» βόλεϊ Κορασίδων στη Νάξο, με τη στήριξη  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες του Πανναξιακού ΑΟΝ και του  Ροδιακού Συλλόγου  Φίλων Πετοσφαίρισης "Τελχινίς". Είχαμε τη διεξαγωγή τριών αγώνων (Σάββατο βράδυ, Κυριακή πρωί και απόγευμα) με τον Πανναξιακό να κερδίζει τα δύο από τα τρία παιχνίδια. Οι αναμετρήσεις ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, μάλιστα τις ....
παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, ειδικά το βράδυ του Σαββάτου δημιουργώντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ Νάξου σε απόλυτο αθλητικό πλαίσιο. Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι ήταν αυτό του Σαββάτου, όπου οι αθλήτριες της Ρόδου επικράτησαν με 3 - 2 σετ, σε αναμέτρηση που είχε διάρκεια κοντά στις 3 ώρες (!!!!) με τις άμυνες κυρίως στο έδαφος να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στα παιχνίδια της Κυριακής, τα κορίτσια του Πανναξιακού (σ.σ. είχαν το πλεονέκτημα της αριθμητικής υπεροχής) επικράτησαν σχετικά πιο εύκολα (σ.σ. ήταν το επίσημο παιχνίδι παρουσία της διαιτητή κ. Μουστάκη).
Μετά το πέρας του 3ου αγώνα ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μαργαρίτης έδωσε αναμνηστικά στις κορασίδες των δύο ομάδων, που κέρδισαν απλόχερα το χειροκρότημα των θεατών. Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ικανοποιημένος από το όμορφο αθλητικό κλίμα που επικράτησε και στους τρεις αγώνες και τόνισε πως αυτή η  διοργάνωση ήταν μια προσπάθεια αθλητικής ενοποίησης των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.  
Να σημειωθεί ότι τον Σεπτέμβριο θα υπάρξει  ρεβάνς στη Ρόδο όπου, όπως έγινε γνωστό, θα γίνει προσπάθεια να δώσουν το παρών σχεδόν όλα τα σωματεία με τμήματα υποδομής από το νησί σε ένα τουρνουά με καλεσμένο το σωματείο του Πανναξιακού.
Για την ιστορία τα τρία παιχνίδια είχαν την εξής εξέλιξη:
Σάββατο 11/02: Πανναξιακός - Τελχινίς 2 - 3, τα σετ: 18 - 25, 25-18, 14-25, 27-25 και 13-15
Την Κυριακή το πρωί: 3 - 0, τα σετ: 25-11, 25-13, 25-16 και το απόγευμα: 25-17, 25-20, 9-25, 27-17
Πανναξιακός (Φραγκίσκος) : Αναγνώστου Ελ., Αναγνώστου Β., Βαλληνδρά, Παντελιά, Μαυρομμάτη, Ζαζάνη, Γεροντή,  Κατερίνη, Κατσάνη, Ρώτα, Βασιλάκη, Βόμβα. Κατσούλη, Σφακιανάκη, Φρατζέσκου, Κυριακού, Πρωτονοταρίου, Βαθρακοκοίλη.
Τελχινίς Ρ. (Τσιμισίρης): Λορέντζου, Αμορανίτη, Κουφομανώλη, Κωνσταντάκη, Παρασκευά, Γκίκα, Ιωαννίδη, Μαχμέτι, Αργυράκη, Τερζίου, Γεράκη, Παπαδοπούλου. 






Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :