Κυριακή, Ιουλίου 26, 2015

Ρεκόρ συμμετοχών στο διάπλου Πάρου - Αντιπάρου… Ξεπέρασαν τους 450 οι συμμετέχοντες!


Μπορεί ο Τομ Χάνκς να μην πήρε μέρος στον φετινό κολυμβητικό αγώνα στο στενό Πάρου – Αντιπάρου, ωστόσο η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενη στις συμμετοχές.


Πολλοί ήταν πάντως εκείνοι που αναζητούσαν τον «Αντιπαριώτη» Τομ ανάμεσά τους, που εκτός από την εμπειρία του κολυμβητικού αγώνα, επιθυμούσαν ίσως και την εμπειρία μιας... selfie.



Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουλίου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία ο κολυμβητικός αγώνας του διάπλου Πάρου – Αντιπάρου που έλαβε χώρα για όγδοη χρονιά υπό τη διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου με την υποστήριξη του Δήμου Αντιπάρου.
Η εκκίνηση του μαζικού αυτού κολυμβητικού αγώνα δόθηκε στις 6 το απόγευμα και οι πάνω από 450 συμμετέχοντες, ντόπιοι, ξένοι αλλά και παιδιά, διέσχισαν 1453 μέτρα ξεκινώντας από την Πούντα της Πάρου και τερματίζοντας στο λιμάνι της Αντιπάρου.

Περισσότερα στο  http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/16527-rekor-symmetoxon-sto-diaplou-parou-antiparou-kseperasan-tous-450-oi-symmetexontes-foto-vinteo#sthash.TYO7RBbx.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :