Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2015

Η Νάξος τα κατάφερε στη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συνθέτων Ανδρών - Γυναικών και Νέων Ανδρών - Γυναικών.

Μια σημαντική αθλητική διοργάνωση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους αθλητές, προπονητές, τεχνικούς, κριτές, στελέχη του ΣΕΓΑΣ  και θεατές. Ήδη, ζητήθηκε και την επομένη χρονιά να γίνει στο Νότιο Αιγαίο.
   Η υποδομή του σταδίου ήταν άψογη, οι παρεχόμενες υπηρεσίες εξίσου καλές. Το θέαμα που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι θεατές μοναδικό.
         Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και....
το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
   Για ένα  διήμερο, 6 και 7 Ιουνίου, κορυφαίοι αθλητές από διάφορα σημεία της Ελλάδας αγωνίστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου στα αθλήματα του δεκάθλου και του επτάθλου.
   Εντυπωσιακή είναι η επιτυχία της αθλήτριας  Σοφίας Υφαντίδου,  από τον  "ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ", η οποία   αναδείχτηκε πρώτη, καταφέρνοντας  να συγκεντρώσει 6.113 βαθμούς, πετυχαίνοντας  νέο ατομικό ρεκόρ και εξασφαλίζοντας  τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.
    Δεύτερη ήταν η Στέλλα Τσικανούλα με 5.337 βαθμούς, επίδοση που είναι ατομικό της ρεκόρ και τρίτη η Βασιλική Μαρκοπούλου με 4.996 βαθμούς.
   Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Μάντης με 7.147 βαθμούς, επίδοση αρκετά κοντά στο όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο Ταλίν, που είναι 7.200. Δεύτερος με 6.754 βαθμούς ήταν ο Γρηγόρης Καπρινιώτης και τρίτος ο Θανάσης Χατζόπουλος 6.532 βαθμούς.
   Μικροί αθλητές και αθλήτριες κυκλαδικών σωματείων και σχολείων της Νάξου έδωσαν το παρών, αγωνιζόμενοι σε δρομικά μικρών κατηγοριών.
  Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ιωάννης Μαργαρίτης ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στο αίσιο αποτέλεσμα αυτού του δύσκολου εγχειρήματος.
  Η επιτυχία της διεξαγωγής "ανοίγει" το δρόμο για την υλοποίηση  κι άλλων παρόμοιων αθλητικών γεγονότων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού

Ιωάννης Μαργαρίτης







Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :