Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2015

Νέο παιδικό βιβλίο με τίτλο “Παραμυθομαγειρέματα” από τη “ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΥΠΟΥ
v  Ένα ακόμα παιδικό βιβλίο με τίτλο “Παραμυθομαγειρέματα” εκδόθηκε από την Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου της “ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου.
v  Πρόκειται για ένα βιβλίο 200 σελίδων με παραμύθια, ζωγραφιές και συνταγές της γιαγιάς, που έγραψαν 42 μαθητές της α΄ και β΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου στα πλαίσια της διδασκαλίας του θέματος “Υγεία και Διατροφή”.
v  “Αρχιτέκτονες” του βιβλίου ο δάσκαλος τους Αριστείδης Γρατσίας (Διευθυντής) και.....
οι διδάσκοντες Ελένη Γιαννούλη, Μιχάλης Κοίλης, Μαρία Σκάρκου και Χαρίκλεια Χαλκιά και “χτίστες” οι 42 μικροί συγγραφείς.
v  Όπως και με το βιβλίο πρόπερσι “Η Γοργόνα της Νάξου” έτσι και με τα “Παραμυθομαγειρέματα” οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν ωραία παραμύθια για παιδιά και να θαυμάσουν τις υπέροχες ζωγραφιές τους.
v  Το βιβλίο σε οικολογικό χαρτί με Πρόλογο του Προέδρου του Σ.Φ.Ν. κ. Αντώνη Τζιώτη και Εισαγωγή του κ. Γιώργου Ανωμερίτη διανεμήθηκε δωρεάν στο Φιλώτι και σε Βιβλιοθήκες σχολείων, ενώ σύντομα θα εμφανιστεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.
v  Όπως και στο προηγούμενο βιβλίο τυχόν έσοδα θα διατεθούν για ανάγκες του Σχολείου.
v  Η εξαιρετική εκδοτική παραγωγή έγινε από τις Εκδόσεις “ΜΙΚΡΗ ΜΙΛΗΤΟΣ” με επιμέλεια των κ. Ειρήνης Μουστάκη και Μαρίας Δημοράγκα και σχεδιασμό-σελιδοποίηση της κ. Στέλλας Νίκα.

v      Το βιβλίο θα διατίθεται και από το Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :