Παρασκευή, Μαΐου 22, 2015

Συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου με τον βουλευτή κ. Ν. Μανιό για το θέμα της χρήσης αιγιαλού

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Νικ. Μανιού και  μελών του Διοικητικού συμβουλίου  του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία». Παρόντες  ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες για τα νησιά μας» κ. Βασίλης Βρούτσης καθώς και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Βασαλάκης. Επίσης παρευρέθησαν κάποιοι από τους .....
άμεσα θιγόμενους επαγγελματίες.
     Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η τροποποίηση της νομοθετικής ρύθμισης που απαιτείται  ώστε να δοθεί η παράταση μέχρι 31/12/2015 για την  παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού στις προβολές των καταστημάτων. Υπήρξε ενημέρωση από τον κ. Μανιό για τις ενέργειες που έχουν γίνει καθώς και από το Σωματείο για την συνεργασία και την  παρέμβαση της ΓΣΕΒΕΕ προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα των καταστηματαρχών που αγγίζει πάρα πολύ κόσμο σε όλη την επικράτεια.
Η  αισιοδοξία ότι θα δοθεί η παράταση που απαιτείται ήταν έκδηλη. Παράλληλα συζητήθηκαν και άλλα θέματα όπως το Φ.Π.Α αλλά και το ασφαλιστικό που ταλανίζει τους επαγγελματίες. Δόθηκαν εκατέρωθεν υποσχέσεις ότι θα υπάρξει από το Φθινόπωρο διαβούλευση ώστε να προχωρήσουμε στην επίλυση πολλών θεμάτων που χρονίζουν και ταλανίζουν τον επαγγελματικό κόσμο.


Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Απόστολος Ι. Καρεγλάς                                        Ιωάννης Ε. Παπαδόπουλος
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :