Δευτέρα, Μαΐου 25, 2015

Έσβησαν οι ελπίδες του Πανναξιακού για άνοδο μετά την ήττα του με 4-2 στη Χίο (βίντεο)

Νίκη ανόδου πέτυχε σήμερα ο Κανάρης  που αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 1-2 από τον Πανναξιακό, στην επανάληψη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και με 3 γκολ κατάφερε να επικρατήσει με 4-2. Έτσι έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή με 11 βαθμούς, με τους Πανναξιακό και Διαγόρα να ακολουθούν με 8 και πλέον πηγαίνει για 3 αποτελέσματα την επόμενη αγωνιστική στη Μυτιλήνη.
Στα αγωνιστικά, ο Κανάρης μπήκε δυνατά στο....
ματς και είχε δοκάρι μόλις στο 4΄ με κεφαλιά του Γρίγου, μετά από φάουλ του Μονίαρου, ενώ σουτ του τελευταίου στο 5΄ μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Τσουκαλάς. Πρώτη καλή στιγμή για τον Πανναξιακό στο 25΄, όταν ο Ευρυπιώτης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κούτρος έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Κωττατή να προλαβαίνει την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τον Κανάρη, με τον Ατσάλη να γυρίζει στο ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Βαϊντερλή, εκείνος να πιάνει το σουτ και τον Μονίαρο να παρεμβαίνει στην πορεία της μπάλας, στέλνοντας την αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Τσουκαλά.

 Ο Πανναξιακός όμως αντέδρασε άμεσα  όταν ο Κωτσαρής εκτέλεσε το φάουλ στο 29΄, ο Κωττατής έκανε λανθασμένη έξοδο, η μπάλα χτύπησε αρχικά πάνω του και στη συνέχεια στον Παπανικολάου, πριν καταλήξει στα δίχτυα. Ανατροπή στο 36΄ για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από φάουλ και πάλι του Κωτσαρή και διαδοχικές κεφαλιές στην περιοχή του Κανάρη, η μπάλα έφτασε στον Παπανικολάου, που με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Κωττατή. Νέο δοκάρι στο 42΄ για τον Κανάρη, σε σέντρα-σουτ του Βαϊντερλή από δεξιά, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Μονίαρου απέκρουσε ο Τσουκαλάς.

Στην επανάληψη ο Κανάρης μπήκε ακόμα πιο δυνατά και στο 51΄ έφερε και πάλι το ματς στα ίσα, όταν ο Βαϊντερλής έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ατσάλης έστρωσε με το κεφάλι για τον Ζεράι, που με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 3-2 έγινε στο 74΄, με τον Γρίγο να κάνει τη σέντρα από αριστερά, τον Φόρσο να πιάνει την κεφαλιά, την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο και στην επαναφορά ο ίδιος να τη σπρώχνει σε κενή εστία. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 79΄ ο Κωστάλας, που έκλεψε την μπάλα από αμυντικό του Πανναξιακού μπήκε στην περιοχή και απέναντι από τον Τσουκαλά δε δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 4-2, ενώ η ομάδα της Νάξου είχε δοκάρι στο 85΄ σε γυριστό σουτ του Παπανικολάου από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής του Κανάρη.
ΚΑΝΑΡΗΣ: Κωττατής, Γρίγος, Κωστάλας , Χρουσάκης, Γιοβανάκης, Λέσι, Βαιντερλής, Μελέκος , Ατσάλης, Μονίαρος , Ζεράι.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κωτσαρής, Παπανικολάου, Κατσάνης, Γαλάνης , Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Λύκα, Κούτρος, Κατσούδας

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE 2
ΟμάδαΑΓ.ΒαθΝΙΗΓκολ
1ΚΑΝΑΡΗΣ5113209-3
2ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ582219-7
3ΔΙΑΓΟΡΑΣ582218-6
4ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ500053-13
Πληροφορίες από http://www.sportschios.gr/

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :