Πέμπτη, Απριλίου 09, 2015

Ευχαριστώ από τον Π.Α.Σ Νάξου στους συντελεστές του Final Four παίδων

Ο Π.Α.Σ Νάξου με αφορμή την ολοκλήρωση της τελικής φάσης (final four) και την  επιτυχία κατάκτησης του πρωταθλήματος Παίδων Κυκλάδων της τρέχουσας περιόδου 2014-2015 οφείλει να συγχαρεί   τους αθλητές  της ομάδας μας για το ήθος και την προσπάθεια που επέδειξαν ώστε να καταφέρουν να ανεβούν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου καθώς και τους γονείς τους που ενθαρρύνουν την προσπάθεια άθλησης και διάκρισης μέσα από το  λαοφιλέστερο άθλημα το ποδόσφαιρο.
Να ευχαριστήσει δημόσια:
·          την Ε.Π.Σ Κυκλάδων  που προσπαθεί μέσα από αντίξοες συνθήκες για τις διοργανώσεις όλων των κατηγοριών και....
την ανάδειξη του αθλήματος .
·         τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων  καθώς και τον Αντιπερειφερειάρχη Αθλητισμού Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχο Νάξου κύριο Ιωάννη Μαργαρίτη όπως και το ΝΟΠΑΠΠΑ με τον πρόεδρό του κύριο Ιωάννη Τσολάκη.
·         Όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση του Final Four , την Σχολή Μπαλέτου της κυρίας Μαίρη Κατσικάρη-Μαρκοπουλιώτη με τις υπέροχες μαζορέτες της ,τα  Μέσα Ενημέρωσης και όλους που βρίσκονται κοντά μας (εμφανείς και αφανείς συμπαραστάτες).
·         Tον εξαιρετικό φίλαθλο κόσμο μας που μας ακολουθούσε παντού σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας μας από το πρώτο σφύριγμα μέχρι το γύρο του θριάμβου.
Τέλος δηλώνουμε το υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει  για την διπλή απονομή στην ομάδα μας αφού εκτός από το Πρωτάθλημα Παίδων η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων απένειμε στο αντρικό τμήμα  το «Κύπελλο Ήθους» για την προηγούμενη περίοδο .
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την διατήρηση του  αθλητικού πνεύματος και την ανάπτυξη αθλητών και υγειών ανθρώπων.
Για το Δ.Σ του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :