Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

Δραστηριότητα Γ. Βλασερού στις Κυκλάδες

Τη Σαντορίνη επισκέφθηκε ο Γιάννης Βλασερός, αναπληρωτής γραμματέας του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ, από τις 23 έως τις 26 Απριλίου. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν οι προσυνεδριακές προετοιμασίες για το επερχόμενο συνέδριο του Κινήματος, το οποίο εχει προσδιορισθεί γιά τις 15-17 Μαίου.
Εκεί ήλθε σε επαφή με πολλά στελέχη και μέλη της παράταξης, με τα οποία έκανε γόνιμο διάλογο για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Διαπίστωσε ότι υπάρχουν αρκετοί πολίτες που προσδοκούν την ανασύνταξη του Κινήματος και ελπίζουν στην.....
αναζωογόνησή της, έτοιμοι να συμμετάσχουν σ' αυτή την προσπάθεια.
Στη συνάντηση που πραγματοποήθηκε με την Τοπική Οργάνωση του Κινήματος, τονίσθηκε η μεγάλη ανάγκη για την ανανέωση των μελών και φίλων του κόμματος, καθώς και τη δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου -βασει του οποίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για ανάδειξη των συνέδρων, αλλά και της εκλογής του Προέδρου του Κινήματος την 7η Ιουνίου.
Παράλληλα, έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ''Σαντορίνη ΤV'' και απάντησε στις διάφορες ερωτήσεις, επεκεντρωθείς στο υγειονομικό πρόβλημα των νησιών των Κυκλάδων, καθώς και την αδήριτη ανάγκη να λειτουργήσει το νεόδμητο Νοσοκομειακό συγκρότημα του νησιού ως Κρατικό Νοσοκομείο της Σαντορίνης. 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :