Παρασκευή, Απριλίου 03, 2015

Δημιουργία ομάδας "Περιήγηση" από την "Νικάνδρη"

 Σας γνωρίζουμε ότι η “ΝΙΚΑΝΔΡΗ” Πολιτιστική Δράση-Κοιν.Σ.Επ. (με έδρα τη Νάξο) προγραμματίζει τη δημιουργία μιας ομάδας συνεργατών και φίλων της με την επωνυμία “ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ” για επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, μνημεία πολιτισμού και λαϊκής παράδοσης κλπ. στη Νάξο, σε άλλα νησιά, στην Αθήνα και αλλού.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Για το ενδεχόμενο να γίνονται συχνότερες επισκέψεις σε προαναφερθέντες χώρους και για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων και.....
εν γένει για καλύτερη οργάνωση της προσπάθειας, παρακαλούμε να μας γνωρίσουν (όποιοι ενδιαφέονται να συμμετέχουν) αν είναι κάτοχοι της Κάρτας Πολιτισμού για δωρεάν είσοδο σε τέτοιους χώρους.
Επίσης δίνουμε πληροφορίες για το ποιοι δικαιούνται την Κάρτα Πολιτισμού και ποια δικαιολογητικά απαιτούνται για την έκδοσή της.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ομάδα “ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ” καθώς και για πληροφορίες για την Κάρτα Πολιτισμού, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της “ΝΙΚΑΝΔΡΗΣ” Φιλόλογο κ. Γιάννη Λογαρά στο τηλέφωνο 6983.167.196 ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου logarasyan@gmail.com .

Η μέχρι τώρα συμπαράστασή σας μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την καλύτερη γνωριμία των μελών, συνεργατών  και φίλων μας με τα επιτεύγματα του ελληνικού πολιτισμού.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και Καλό Πάσχα!

Νάξος 2-4-2015

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Λογαράς
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :