Τετάρτη, Απριλίου 08, 2015

Ανάσταση στο... 88ο λεπτό έκανε ο ΑΟ Σύρου στη Μύκονο!

Η συριανή ομάδα απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) στην έδρα του ΑΟ Μυκόνου για την 5η αγωνιστική των μπαράζ, διατηρήθηκε στην 2η θέση και εξακολουθεί να ορίζει τη μοίρα της, καθώς με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της αδιάφορης Άνω Μεράς (ηττήθηκε από τον Παμμηλιακό) στη Σύρο (Τετάρτη 15 Απριλίου) παίρνει την πρόκριση στα.....
ημιτελικά!
Σκόρερ του “χρυσού” όπως αποδείχθηκε τέρματος ήταν ο Μουράι στο 88' λεπτό, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα. Η Μύκονος είχε προηγηθεί με τον Μύρτινα στο 64'.

Πίεση και δοκάρι για τον ΑΟ Μυκόνου
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας ψηλά τον ΑΟ Σύρου. Αποτέλεσμα της πίεσης ήταν το λάθος γύρισμα του Μαραγκού στον Συριανό στο 11', αλλά ευτυχώς το πλασέ του Ελ Μπαντρί βρήκε στο αριστερό δοκάρι.
Τρία λεπτά αργότερα (14') ο Ελ Μπαντρί ετοιμάστηκε να πανηγυρίσει, αλλά αυτό που του στέρησε το δοκάρι στην προηγούμενη φάση του το στέρησε ο Μανουδάκης που απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΣ ήρθε στο 30' με το μακρινό σουτ του Σαγκινέτου να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Σαραντάκο.
Μπήκε... φουριόζος στην επανάληψη
Το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων στην επανάληψη ήταν δυναμικό. Μόλις μερικά δευτερόλεπτα μετά την σέντρα (46'), ο Ραμπαβίλας εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα 35 μέτρα, ο Σαραντάκος αιφνιδιάστηκε και έδιωξε ψηλά, αλλά στη συνέχεια ο Σαγκινέτος του έκανε επιθετικό φάουλ στην προσπάθεια να πάρει την κεφαλιά. Δύο λεπτά αργότερα (48') το μακρινό σουτ του Μπαλόπητα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 64' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ. Μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου από τον ΑΟΣ, ο Χιλάι έκανε την κούρσα από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μύρτινα, ο οποίος πλάσαρε σωστά στη γωνία του Συριανού.
Και αφού στο 67' ο Σαραντάκος απέτρεψε την ισοφάριση, αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Τσέχου, στο 68' ο ΑΟ Μυκόνου βρέθηκε κοντά στο 2-0, αλλά ο Πανέτας που είχε βγει τετ-α-τετ με τον Συριανό έκανε άσχημο ψιλοκρεμαστό πλασέ (ψηλά άουτ).
Οι συριανοί άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση και τελικά τα κατάφεραν στο 88'. Ο Μαραγκός εκτέλεσε δυνατά το πλάγιο, ο Σαραντάκος έκανε άστοχη έξοδο και μετά από την πρώτη κεφαλιά ο Μουράι έκανε από κοντά την προβολή και ισοφάρισε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Διαιτητές: Μαραγκός-Μουτάφης-Βασσάλος
ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Μπαλλής, Βλαχόπουλος, Αμπαδίνης, Αργυρίου, Κουκάς, Βαλαμούτης, Χιλάι, Μύρτινας, Πανέτας (82' Ράγια), Ελ Μπαντρί (58' Λάβδας).
ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Καπλάνης (75' Γκιουράι), Τερόλης, Παπαδάκης, Μαραγκός, Μπαλόπητας (73' Μουράι), Σαγκινέτος (95' Κόκκαλης), Τσέχου, Ξυγκάκης, Ραμπαβίλας, Μανουδάκης



http://cyclades24.gr/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :