Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2015

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου με τον Υπουργό Υγείας

Συνάντηση  με τον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε σήμερα Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με αντικείμενο την στελέχωση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου με 60 ιατρούς,  οι οποίοι, κατόπιν πρωτοβουλίας της περιφερειακής αρχής θα  λάβουν μηνιαία αποζημίωση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθ' όλη τη.....
διάρκεια της εκεί παρουσίας τους.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου κ.κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, Ηλίας Καματερός, Νίκος Μανιός, Νίκος Συρμαλέντιος και Αντώνης Συρίγος. Τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Θωμάς Σωτρίλλης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Υγείας κ. Νικόλαος Καραμαρίτης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον κ. Κουρουμπλή,  ο κ. Χατζημάρκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ΠΝΑΙ αποδεικνύει σήμερα με τον καλύτερο και τον πλέον παραδειγματικό  τρόπο πως δεν υπάρχουν όρια και περιορισμοί στην βούληση και την ισχυρή θέληση για εξεύρεση λύσεων στα ζωτικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία μας, στο σύνολό της. Το πολυτιμότερο αγαθό της υγείας,  που τόσα χρόνια στερούνται οι νησιώτες μας, σαν να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, τους παρέχεται μέσα από την πρωτοβουλία της περιφερειακής αρχής. Με την δέσμευση ότι,  με την ίδια θέληση, με την ίδια αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε το έργο μας».


Σημειώνεται πως ο  Υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δήλωσε πως η πρωτοβουλία αυτή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, διασφαλίζει την κοινωνική θωράκιση των νησιών της Περιφέρειας.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :