Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2015

Συναντήσεις Δημάρχου Μαργαρίτη με τους βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αργύρη Ανεβλαβή, επισκέφθηκαν τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιό, Νίκο Συρμαλένιο και Αντώνη Συρίγο. Η συνάντηση, η οποία προγραμματίστηκε κατόπιν πρωτοβουλίας και πρότασης του Μανόλη Μαργαρίτη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου, σε .....
ζεστό κλίμα συνεργασίας στη Βουλή των Ελλήνων.  
Ο Μανόλης Μαργαρίτης παρουσίασε στους τρεις Βουλευτές την υφιστάμενη εικόνα του Δήμου και εξέθεσε τα σοβαρά ζητήματα που χρήζουν επίλυσης, ζητώντας ταυτόχρονα την αρωγή των Βουλευτών. Μετά το γόνιμο διάλογο, οι Βουλευτές δεσμεύτηκαν ότι θα παρέχουν κάθε βοήθεια. Αντίστοιχη ενημέρωση έγινε και προς τον Βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων, μετά από πρόσκληση του Προέδρου Νίκου Βερνίκου. Παρουσία όλων των μελών της Ο.ΝΑ.Σ. και σε θερμή ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε και ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας και αντάλλαξε απόψεις με όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας. Ο Μανόλης Μαργαρίτης χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνάντηση και επισήμανε ότι πάντα θα είναι στη διάθεση όλων, να τους ενημερώνει για τα θέματα του Δήμου.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :