Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

Το παιδάκι από τη Συρία που μπέρδεψε την κάμερα με όπλο και παραδόθηκε

Μια φωτογραφία ενός μικρού παιδιού που έγινε viral με το hashtag #Surrended, όταν φωτορεπόρτερ πόσταρε τη φωτογραφία στο Twitter.
Το παιδάκι έχει ζήσει τον εμφύλιο και ζει με όπλα γύρω του. Όταν ο φωτογράφος πλησιάζει, το παιδάκι νομίζει ότι κρατάει όπλο και έτσι σηκώνει τα χέρια ψηλά για να παραδοθεί.
Η φωτογραφία κυκλοφορεί με το....
hashtag #Surrended.



Τη φωτογραφία ανέβασε στο twitter η φωτορεπόρτερ Nadia Abu Shaban και έχει ξεπεράσει τα 14.000 retweets από τις 24 Μαρτίου.

Η ίδια αναφέρει στο tweet της ότι πρόκειται για κοριτσάκι («she gave up»), όμως κάποια ΜΜΕ λένε πως το παιδάκι είναι αγόρι, ενώ τη φωτογραφία τράβηξε ο Τούρκος δημοσιογράφος Osman Sagirli. O ίδιος μίλησε στο BBC, λέγοντας πως πρόκειται για ένα τετράχρονο κοριτσάκι.

«Χρησιμοποίησα τηλεφακό και εκείνο νόμισε πως είναι όπλο. Συνειδητοποίησα ότι είχε τρομοκρατηθεί μόλις τράβηξα τη φωτογραφία και την κοίταξα, καθώς είχε δαγκώσει τα χείλη της και είχε σηκώσει τα χέρια. Συνήθως τα παιδιά όταν βλέπουν κάμερα, τρέχουν μακριά, κρύβουν το πρόσωπό τους ή χαμογελούν», δήλωσε ο φωτογράφος.

Αναρτήθηκε από συνεργάτη του blog  από το http://www.e-radio.gr/


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :