Τρίτη, Μαρτίου 10, 2015

Η πολιτική δραστηριότητα του Γιάννη Βλασερού

Συνεχίζει με μεγαλύτερη ένταση τη δραστηριότητά του ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων και αν. Γραμματέας του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βλασερός, στο πλαίσιο και των μετεκλογικών διεργασιών του κινήματος.
Συμμετείχε στις 28 Φεβρουαρίου στην Σύνοδο της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, που συνήλθε για ν’ αποτιμήσει το αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών και να καθορίσει την περαιτέρω πορεία του Κινήματος.
Το λόγο πήρε, μεταξύ άλλων και ο Γιάννης Βλασερός, που αναφέρθηκε στις.....
πολύ δύσκολες συνθήκες τις οποίες είχαν ν’ αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι του κόμματος, καθώς και τον αγώνα που έδωσαν μαζί με συνειδητοποιημένους δημοκρατικούς πολίτες για την επιβίωση της ιστορικής παράταξης.

Εξήρε, μάλιστα, την ανάγκη αναγέννησης της παράταξης μέσα από ένα πολιτικό δημοκρατικό συνέδριο, με ουσιαστική συμμετοχή της λαϊκής βάσης.

Εν συνεχεία, παρέστη στη σύσκεψη των στελεχών του κινήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, στις 5 Μαρτίου, παρουσία παλιών στελεχών όπως οι Κώστας Σκανδαλίδης, Φώφη Γεννηματά, Χρήστος Πρωτόπαπας,Bασίλης Κεγκέρογλου, Λεωνίδας Γρηγοράκος και Τάκης Ρήγας.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ακολουθητέα πολιτική σχετικά με το κατατιθέμενο, από την κυβέρνηση, νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.
Από την συζήτηση διαπιστώθηκε ότι είχαν ληφθεί αρκετά μέτρα προς αυτήν την κατεύθυνση από την προηγούμενη κυβέρνηση με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, στα πλαίσια της Εθνικής Στρατηγικής για την Πολιτική Ένταξη 2015-2020 -μέτρα που έχουν συμφωνηθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση και που, ωστόσο, δεν έχουν γίνει ευρέως γνωστά.

Λαμβάνοντας το λόγο ο Γιάννης Βλασερός, τόνισε την ανάγκη αναβάθμισης της επικοινωνιακής πολιτικής του Κινήματος, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση των πολιτών για τα πεπραγμένα του Κινήματος.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :