Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2015

Μεγάλη διάκριση για τον Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ

Σημαντικότατη  διάκριση αλλά και συγχρόνως μεγάλη αναγνώριση-δικαίωση της σοβαρής δουλειάς που πραγματοποιείται  αποτελεί η ένταξη του σωματείου  Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ  στη λίστα των 125 ποδοσφαιρικών σωματείων από όλη την Ελλάδα στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη-Εκπαίδευση-Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών» του ¨ΟΠΑΠ ΑΕ¨  έως τις 30/06/2016.
Η ομάδα του Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ    πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στις Κυκλάδες και μαζί με τον Α.Ο Μυκόνου είναι οι 2 μοναδικές ομάδες που συμμετέχουν από το.....
Νομό μας. Το  πρωτοποριακό  αυτό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα,  στηρίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA και τις αρχές του Grassroots, το καλύτερο νεανικό αθλητικό μοντέλο παγκοσμίως.
Το μήνυμα  του προγράμματος είναι  το : «Σήμερα Αθλητές - Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι», και σκοπός της ΟΠΑΠ είναι να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να θέσει νέα δεδομένα στην αθλητική εκπαίδευση, να αναδείξει τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό ρόλο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, εστιάζοντας στις αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα το ευ αγωνίζεσθαι, την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα. Το πρόγραμμα αυτό θα συνδέεται με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία θα έχει επιτελικό-συμβουλευτικό ρόλο.
Για την αξιολόγηση των ακαδημιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ακολουθήθηκε μια ιδιαίτερα διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία, όπου επιλέχθηκαν 125 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, οι οποίες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, μετά από έλεγχο ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, καθώς και του προφίλ τους.
 θα Θέλαμε  να ευχαριστήσουμε το τεχνικό team της Ομάδας μας κύριους Πέτρο Μαράκη και Πέτρο Σιδερή  καθώς και τον Γενικό Αρχηγό  κύριο Σταύρο Τερζίδη  για την στήριξη και την συνεργασία μας,  που μέσα από τον προγραμματισμό και την καθοδήγηση και την μεθοδικότητά τους , καταφέραμε για ακόμα μία φορά να διακριθεί η ΣΧΟΛΗ της OΜΑΔΑΣ ΜΑΣ . Τέλος ευχαριστούμε   τους γονείς των αθλητών που εμπιστεύονται την Ακαδημία μας και τους δηλώνουμε πως η ανάπτυξη και η πρόοδος  των παιδιών τους αποτελεί για μας τεράστια ευθύνη και υποχρέωση.

Για το Δ.Σ

Το Γραφείο Τύπου του Π.Α.Σ Νάξου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :