Τρίτη, Μαρτίου 10, 2015

Εκπαιδευτικά σεμινάρια από τον δήμο Νάξου και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ

  Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εποπτευόμενο από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης , Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ, καθώς και τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης υλοποιεί δωρεάν, μη επιδοτούμενα σεμινάρια στα εξής πεδία: «Ιστορία της Τέχνης», «Προστασία και δικαιώματα καταναλωτή», «Οινολογία», «Πρακτικές συμβουλές υγιεινής διατροφής», «Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση», «Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα (e-επιχειρείν)», «Συμβουλευτική σταδιοδρομίας», «Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών», «Εργαστήρι Χειροτεχνίας», «Ανακύκλωση και κομποστοποίηση», «Αστικοί λαχανόκηποι», «Μετανάστες- Υποστήριξη στην καθημερινή ζωή» και «Τσιγγάνοι- Υποστήριξη στην καθημερινή ζωή»  στη σχολή Ουρσουλινών  στο κάστρο της Χώρας Νάξου. Σημειώνουμε πως......
αφού υπάρχουν οι αρμόδιοι εκπαιδευτές, όλα τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Μάρτιο και τον Απρίλιο, εφόσον βρεθούν ενδιαφερόμενοι να τα παρακολουθήσουν. Ο κύκλος του καθενός θα ολοκληρωθεί συνολικά σε 25 ώρες και με το πέρας του θα δίδεται στους αποφοίτους, χωρίς εξετάσεις, βεβαίωση παρακολούθησης με τη σφραγίδα του Δήμου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία αποτελεί δυνατό χαρτί για τα βιογραφικά του εργατικού μας δυναμικού.  
  Υπεύθυνος   Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης της ποιότητας στο Δήμο της Νάξου είναι ο κ. Γεώργιος Καζάζης , ο οποίος είναι πρόθυμος να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα αφορά στα σεμινάρια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον βρουν στα τηλέφωνα 22853-60138, 22853-60177,  6971773614 τις εργάσιμες ημέρες 11:00-15:00.
Με τη συνδρομή και συμβολή όλων φιλοδοξούμε ο τομέας της εκπαίδευσης στο νησί να ανέβει σε υψηλότερο επίπεδο και να ωφεληθεί μεγάλο μέρος του ντόπιου πληθυσμού. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία! 


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :