Δευτέρα, Μαρτίου 09, 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 9/3

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, ο 32χρονος Αλβανός που με το ποδήλατό του ανεβοκατέβαινε στο Σπίτι του Λόφου (ιδιοκτησίας της άτυχης 59χρονης Κατερίνας Ζαζάνη) μερικές εκατοντάδες έξω από την τοπική κοινότητα Γαναλάδου. Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, ο σωματώδης (μπρατσωμένος) και καλογυμνασμένος serial killer, ακόμη και σήμερα δύο εικοσιτετράωρα μετά την απολογία του στον Ανακριτή (Πρωτοδικείο Νάξου) δηλώνει ότι «δεν μετάνιωσα που σκότωσα την Κατερίνα Ζαζάνη, γιατί ήταν παλιοχαρακτήρας. Το γιό της λυπάμαι. Μόνο το γιό της».
Την είσοδο του Ανακριτικού Γραφείου πέρασε το πρωί του Σαββάτου, ο 32χρονος Αλβανός, Έντμοντ Μόντι, προερχόμενος από τις φυλακές Ναυπλίου και συνοδευόμενος από άντρες της ΕΛ.ΑΣ., έφτασε στο νησί μας το.....
μεσημέρι της Παρασκευής (06.3.15).
Η κατάθεσή του στον Ανακριτή διήρκεσε περίπου δύο (2) ώρες και, μετά το πέρας αυτής, με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος (φυλακές Ναυπλίου). Σύμφωνα με όσα έχουν περιέλθει εις γνώση του γράφοντος η δίκη του αμετανόητου δολοφόνου θα γίνει εντός 18μήνου στην Σύρο (το πιθανότερο) ή στην Νάξο. Όπου διέπραξε την τελευταία από τις τέσσερεις εγκληματικές-κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ” ‘Η ΣΤΟ www.kykladiki.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :