Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 27/3

ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΝΑΜΕ
Τι τους έκανε ο άνθρωπος και τον πέταξαν πρωινιάτικα στη θάλασσα, στα καλά καθούμενα;
Τρία θα πρέπει να ‘τανε τα καλόπαιδα προχτές το πρωί η ώρα 6 που πηγαίνοντας για ύπνο μετά από μακράς διάρκειας μεταμεσονύχτια έξοδο κατά το κοινώς λεγόμενο «την πέσανε», άνευ λόγου και αιτίας σε έναν ανυποψίαστο συμπολίτη μας 55 χρόνων που ψάρευε (με καλαμίδι) στην θαλασσινή γωνιά πλησίον της Τράπεζας Πίστεως, στην Χώρα Νάξου. Τον έσπρωξαν, στα καλά καθούμενα, όπως πληροφορηθήκαμε στην θάλασσα. Ευτυχώς ο άνθρωπος που γνώριζε κολύμπι και.....
βγήκε λίγα λεπτά αργότερα από το νερό. Δεν τραυματίστηκε σε κανένα σημείο του σώματός του. Γι’ αυτό και ευγνωμονούσε την «καλή του τύχη».
Οι άμυαλοι όσο και επικίνδυνοι νέοι μετά την «εξυπνάδα» που έκαναν, εξαφανίστηκαν. Ο άτυχος 55χρονος δεν τους ανεγνώρισε. Όμως κατήγγειλε αρμοδίως το περιστατικό. Γι’ αυτό και εδώ και δύο εικοσιτετράωρα οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα «καλόπαιδα» που με την ενέργειά τους αυτή έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή ενός συμπολίτη μας που ούτε τους είδε ούτε τους ενόχλησε με λόγια ή με πράξεις.
Αργά την ίδια μέρα σε κάποια καφενεία της Χώρας αρκετοί έκαναν λόγο για «το νόμο της ζούγκλας που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την εμφάνισή του και στο δικό μας το νησί». Όλοι τους καταδίκασαν το γεγονός και ευθαρσώς εξέφρασαν την επιθυμία, «να συλληφθούν οι μάγκες που τα βάζουν με ανθρώπους, χωρίς κανένα λόγο».
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ, Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΦΘΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.