Παρασκευή, Ιανουαρίου 09, 2015

Ευχές από τον Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ

O πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο, οι συνεργάτες και οι αθλητές όλων των  τμημάτων της ποδοσφαιρικής ομάδας του Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ ευχόμαστε:
  Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία για κάθε μέρα του χρόνου. Ο  καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα.  Οι αθλητές του νησιού μας να είναι υγιείς και να αναπτύσσονται, να......
προσφέρουν  άπλετο θέαμα αλλά και να εξελίσσονται σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη. Το 2015 να είναι μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε και δημόσια το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που κι’ εφέτος  όπως και τα προηγούμενα  χρόνια δίνοντας προτεραιότητα στην άθληση αποφάσισε  να επιχορηγήσει το σωματείο μας παρ’ όλες τις αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν οι Δήμοι στις μέρες μας. Η τόσο σημαντική αυτή παροχή βοήθειας έρχεται να συμπληρώσει και να επιβεβαιώσει  την προσπάθεια που κάνουμε για μία ορθολογική ανάπτυξη της νεολαίας του νησιού μας μέσω του αθλητισμού αλλά και την ακόμα μεγαλύτερη καταξίωση και διαφήμιση του νησιού μας μέσα και έξω από αυτό.



Για το Δ.Σ του Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Εμμανουήλ Ιωαν. Μαργαρίτης                  Ευαγγελία Αντ. Βασαλάκη
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :