Σάββατο, Ιανουαρίου 24, 2015

Περιοδεία στην Νάξο του Χάλαρη Μιχάλη, Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ

Την τελευταία μέρα της προεκλογικής του περιοδείας ο υποψήφιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις Κυκλάδες Κ. Μιχάλης Χάλαρης την αφιέρωση στο νησί απ’ όπου κατάγεται η σύζυγος του την  Νάξο όπου θα παραμείνει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Φιλώτι που διατηρεί και σπίτι.
Σήμερα Παρασκευή 23 Ιανουαρίου ο κ. Χάλαρης επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο  και παρέμεινε στο Μητροπολιτικό μέγαρο περίπου μία ώρα συνομιλώντας μαζί του για όλα τα θέματα των Νησιών.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης δεν δίσταξε να εκφράσει το θαυμασμό του για τις γνώσεις του κ. Χάλαρη σε γενικά πολιτικά θέματα που αφορούν την  πορεία της χώρας με αποτέλεσμα η συζήτηση να αποκαταστεί εποικοδομητική με.......
άκρατο ενδιαφέρον.
Στη συνέχεια ο κ. Χάλαρης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο της Νάξου κ. Μαργαρίτη Μανώλη και συζήτησαν σε βάθος σχεδόν επί μια ώρα όλα τα σημαντικότερα ζητήματα  του Δήμου.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον υποψήφιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ με κάθε λεπτομέρεια για τα τρέχοντα προγράμματα στο Δήμο , και για τα μελλοντικά του σχέδια.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα δίκτυα υποδομής των Νησιών που αφορούν την αποχέτευση , την ύδρευση και την επεξεργασία των σκουπιδιών τόσο στο νησί της Νάξου όσο και στα τέσσερα νησιά που ανήκουν στο δήμο, διαπιστώνοντας ότι τα έργου σχεδόν σε πολύ μεγάλο βαθμό έχουν ολοκληρωθεί και αν αξιοποιηθούν τα προγράμματα ΕΣΠΑ σύντομα θα ολοκληρωθούν.
Ο κ. Μαργαρίτης εξέφρασε την ελπίδα ότι κάποτε θα πραγματοποιηθεί και το όνειρο του για το νησί με την κατασκευή του περιφερειακού δρόμου συνολικού μήκους 300 χιλιομέτρων.
Για το θέμα που αφορά την παραχώρηση του οικοπέδου από τον ΟΑΕΔ, ο κ. Χάλαρης συμφώνησε με την παραχώρηση λέγοντας ότι υπάρχουν σε ολόκληρη την Ελλάδα περίπου 5.000 ακίνητα στον ΟΑΕΔ που έχουν προέλθει από τον πρώην ΟΕΚ τα οποία σήμερα  είναι εγκαταλελειμμένα  τονίζοντας ότι από τον Δήμο θα αξιοποιηθούν για τους Ναξιώτες οι οποίοι ως εργαζόμενοι έχουν συμβάλει για την απόκτησή του.
Ο κ. Χάλαρης παρακολουθούσε με ενδιαφέρον την παρουσίαση των μελλοντικών στόχων του Δημάρχου συγχαίροντας τον για το έργο του και του υποσχέθηκε ότι ήρθε στις Κυκλάδες ως υποψήφιος και θα μείνει ώστε να συνεργαστεί για το καλύτερο των κατοίκων.
Το απόγευμα ο κ. Χάλαρης επισκέφτηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου της Νάξου κ. Χ. Λάμπου ο οποίος αφού τον ενημέρωσε για τις ελλείψεις σε προσωπικό και γενικά για τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος, τον ξενάγησε στους χώρους των υπηρεσιών για να τον γνωρίσει στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Ο κ. Χάλαρης αφού επισκέφτηκε τους νοσηλευόμενους και τους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση απεχώρησε.
Κατά την περιοδεία του στο νησί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος πολιτών, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα του νησιού.  Ο Μιχάλης Χάλαρης δεσμεύτηκε να υπηρετήσει το κοινωνικό πρόσωπο της πολιτικής, με επίκεντρο τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του και ζήτησε από τους Νάξιουσ να ψηφίσουν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία. 




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :