Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2015

Υποψήφια με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών η Άννα Κοντοπίδη

ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΠΙΔΗ-ΓΚΟΥΦΑ
Συμβολαιογράφος
Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων
Με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών     ~
*********************************************
        Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να μπορέσει η Ελλάδα να χτίσει και ν’ αποκτήσει το δικό της Ελληνικό, πατριωτικό σχέδιο , που κανείς δεν πρέπει να μας επιβάλλει.
      Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να οικοδομήσουμε μαζί την Μεταπελατειακή Ελλάδα, την Ελλάδα των......
Αξιών, της Δικαιοσύνης, της Δημιουργίας, με την Ελληνίδα και τον Έλληνα πολίτη συμμέτοχους και τελικούς Κριτές με λόγο.
     Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να υπάρχει ένα ισχυρό μέτωπο απέναντι σε κάθε μορφή συντήρησης, δεξιά ή αριστερή.
   Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να πολεμήσω όσους αντιμετωπίζουν το δημόσιο σαν πελατειακό λάφυρο.
Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να υπάρχει ένα ισχυρό μέτωπο απέναντι σε όσους υπονόμευσαν και υπονομεύουν συνεχώς την δημοσιονομική αξιοπιστία και υπευθυνότητα.
    Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να λογοδοτήσουν επιτέλους όσοι συνεχώς αυθαιρετούν ή παρασιτούν σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος. 
   Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί η Πατρίδα χρειάζεται και σήμερα  ηγεσίες που βάζουν πρώτα την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες πολίτες της, χωρίς να υπολογίζουν προσωπικό ή πολιτικό κόστος.
   Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί πρέπει συνεχώς να αποκαλύπτονται οι αλήθειες, να μπορούμε αν όχι όλοι, οι πιο πολλοί να μάθουμε να τις διαχειριζόμαστε με την ευθύνη που μας αντιστοιχεί, για να εξυγιάνουμε τους εαυτούς μας, την κοινωνία, την πολιτική, τους πολιτικούς.
    Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί ως πολίτης πιστεύω ότι είναι αναγκαία η εκπροσώπηση στη Βουλή εκείνων των Δυνάμεων που όταν ξέσπασε η κρίση ανέλαβαν τις ευθύνες τους με γενναιότητα και ξεκίνησαν τις μεγάλες αλλαγές που είχε ανάγκη η Χώρα και που σήμερα υπερασπίζονται την ανάγκη του αυτονόητου.
     Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να αποκτήσουν φωνή και δύναμη χιλιάδες πολίτες που αισθάνονται ότι έχει υπονομευτεί το δικαίωμά τους να ακούγονται.
     Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί στη δημόσια ζωή της χώρας είναι αναντικατάστατος ο πρωταγωνιστικός ρόλος των Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
    Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί είναι το μόνο κίνημα που μπορεί ν ανταποκριθεί στις Ιστορικές ανάγκες της χώρας υπεύθυνα.
    Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί νιώθω την ηθική και πολιτική υποχρέωση να συμπορευθώ μόνο με τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι αναγνωρισμένος μαχητής και νικητής, υπηρέτης της Δημοκρατίας. Για να δώσουμε μαζί τις μάχες που περιμένουν να δοθούν και τα όνειρα που μπορούμε και πρέπει να κυνηγήσουμε.
   Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί η πολιτική διαδρομή μου των 38 και πλέον χρόνων, οι αξίες μου, η συλλογική μας ιστορία, η ευθύνη απέναντι στην παράδοσή μας, απέναντι στους νέους και στους παλιούς συντρόφους,  δεν μου επιτρέπουν να απουσιάσω από καμία μάχη με επικεφαλής τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου.
 Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να συναγωνιστώ με τον Πολιτικό, τον Πολίτη, τον  Ηγέτη εκείνον που προσπάθησε όσο κανείς να εφαρμόσει περισσότερη δημοκρατία, περισσότερη διαφάνεια και λοιδορήθηκε όσο κανείς στον αγώνα του ν αλλάξει την Ελλάδα.
   Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί κάθε όνομα, κάθε πρόσωπο που συμπορεύεται μαζί μας είναι ένας ισχυρός συμβολισμός για το ποιοι είμαστε, που θέλουμε να πάμε, πως θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας όπου και όπως μας ζητηθεί, όπου και όπως μπορούμε να προσφέρουμε στη συμμετοχική δημοκρατία.
Είναι τιμή μου να αγωνιστώ με τους συντρόφους στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών
Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στις Κυκλάδες και να ζητώ τη στήριξή σας..

   Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει.. Οι αξίες μας, μας καλούν και πάλι.. ΠΑΜΕ .. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ.. 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και αίσχος. Θα μας βγάλει από το χάος αυτός που μας έβαλε. Πολλά λόγια προς ανθρώπους που ούτε ξέρουν να διαβάζουν...