Σάββατο, Ιανουαρίου 03, 2015

Ο Μάριος Βαζαίος με το Ποτάμι στις Κυκλάδες

Φίλες και φίλοι,

Καλή χρονιά, με αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

Παρακολουθούσα από καιρό με ενδιαφέρον και υποστήριζα το κίνημα των πολιτών που εμψυχώνει την πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη να δημιουργηθεί μια καινούργια δυναμική ικανή να  αλλάξει τις παλιές πολιτικές πρακτικές και νοοτροπίες, που υιοθετούν ακόμη και νεόκοποι κομματικοί σχηματισμοί, ενώ υποτίθεται ότι ευαγγελίζονται ένα διαφορετικό μέλλον.
Είπα ναι λοιπόν χωρίς καμία επιφύλαξη, όταν μου ζητήθηκε να ......
είμαι υποψήφιος στις  επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το Ποτάμι, στις Κυκλάδες.
Αισθάνθηκα ότι μου προσφέρθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω ένα νέο υπεύθυνο ρόλο και παράλληλα με την πολυετή μου δράση στις Κυκλάδες στο χώρο του πολιτισμού να δοκιμαστώ σ’ένα πρωτόγνωρο πεδίο, εκείνο της πολιτικής.
Εξάλλου στους  χαλεπούς καιρούς που περνάμε, όλες οι ενέργειές μας επιβάλλεται να έχουν και πολιτική διάσταση εάν θέλουμε να προκαλέσουμε ουσιαστικές αλλαγές.

Την απόφαση μου αυτή θέλω να επικοινωνήσω με τους συμπολίτες μου και να ζητήσω την υποστήριξη τους και τη συστράτευση τους στη «συνωμοσία του καλού», ώστε να καταφέρουμε να διασώσουμε ότι μπορούμε πριν «πεθάνουμε σαν χώρα».

Κρατώ ζωντανή την επαφή μαζί σας και οποιαδήποτε συμβουλή, σκέψη ή ερώτηση είναι καλοδεχούμενη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Βαζαίος
FB: Mario Vazaios



Γιώργος-Μάριος Βαζαίος

Γεννημένος το 1963 στη Νάξο, αποφοιτά από το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών, σπουδάζει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, συνεχίζει μεταπτυχιακά στο Στρασβούργο, ενώ παράλληλα συμπληρώνει τις σπουδές του στη Γαλλική Φιλολογία.
Η πρώτη του εργασιακή εμπειρία είναι στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Στρασβούργου, ενώ από το 1990 στην Ελλάδα ως στέλεχος στον χρηματοοικονομικό τομέα εργάζεται στα Αμοιβαία Κεφάλαια της Intertrust, στη EUROBANK και την PROTON BANK.
Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού ΑΙΩΝ, διοργανώνει από το 2001 το Φεστιβάλ Νάξου με σκοπό την ανάδειξη και προβολή της σύγχρονης φυσιογνωμίας του νησιού.
Συμμετέχει στην ίδρυση ανάλογων εταιρειών για την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη, ενώ από το 2013 συντονίζει τον «Κύκλο Κυκλάδων» το δίκτυο πολιτιστικής συνεργασίας των νησιών Νάξου, Πάρου και Τήνου.
Κινείται με ιδιαίτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον στα όρια του οικονομικού, πολιτικού και πολιτισμικού χώρου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :