Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Νιώθω την ανάγκη ως απλός πολίτης αλλά και σαν πρώην Πολιτευτής Κυκλάδων, να επικοινωνήσω μαζί σας και να μοιραστώ τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σας.
Δεν σας κρύβω ότι και εγώ, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ, Θεωρώ ότι αυτές οι εκλογές είναι οι ποιο κρίσιμες  γιατί θα κριθεί το μέλλον μας.
Δεν θα πρέπει λοιπόν να ψηφίσουμε ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ούτε από.....
ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Αντίθετα, θα πρέπει να σκεφτούμε με μεγάλη υπευθυνότητα, γιατί ότι συμβεί μετά τις εκλογές, υπεύθυνοι θα είμαστε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.
ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, αφού γνωρίζουμε όλοι ότι κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιήσει καμία από αυτές. Αν σκεφτούμε όλοι λογικά και αντικειμενικά, θα διαπιστώσουμε ότι για την κατάντια την σημερινή, ευθύνη δεν έχουν μόνο ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και  ιδιαίτερα της αξιωματικής.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα τα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ενδιαφέρονταν για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να πάρει όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα.
Θα έπρεπε λοιπόν ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ να  είχε βγει ένα μήνα μετά τις εκλογές του 2012 και να ενημερώσει τους Έλληνες Πολίτες ότι οι Βουλευτές του παραιτούνται από το Βουλευτικό τους Αξίωμα προς ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί τα κόμματα Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ δεν υλοποίησαν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και για αυτό δεν επιθυμεί να συμμετέχει στην καταστροφή των Ελλήνων. Αντί όμως αυτό, προτίμησε ο ίδιος και οι βουλευτές του  την βουλευτική αποζημίωση. 
Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε εκλεγεί στις επόμενες εκλογές με 48-50 % και οι Έλληνες Πολίτες δεν θα είχαν υποστεί μειώσεις συντάξεων και μισθών, αλλά και αύξηση φόρων.
Τον θεωρώ λοιπόν εξίσου υπεύθυνο με τους κυβερνώντες, και όσα αναφέρει προεκλογικά είναι ψευδή και δεν τα πιστεύει ούτε ο ίδιος.
Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, οι Έλληνες βρίσκονται μεταξύ ΣΚΥΛΑΣ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΧΑΡΥΒΔΗΣ (ΣΥΡΙΖΑ).
Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να υπενθυμίσω στους δεκάδες χιλιάδες ερασιτέχνες ψαράδες των Κυκλάδων την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
Τους καλώ ως αγωνιστής συνάδελφός τους ερασιτέχνης ψαράς ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Καλώ τόσο τους ερασιτέχνες ψαράδες των Κυκλάδων αλλά και όλους γενικά τους κυκλαδίτες να επισκεφτούν στο διαδίκτυο το BLOG http://pesea-omospondia.blogspot.gr/ όπου με επιστολές μου ξεσκεπάζω με ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τα Κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει όλοι να μάθουν ποίοι μας κυβερνούν και ποίοι θέλουν να μας κυβερνήσουν.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
                                                                                    ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ,

                                                                                    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ.



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :