Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 22/1

ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ… Στο φύλλο της 12ης Ιανουαρίου, τούτης της εφημερίδας, σημειώσαμε: «Αύριο, Τρίτη, στις 7 το απόγευμα, που θα κόψει την αγιοβασιλιάτικη πίτα του ο ημέτερος Δήμος, θα ‘σκάσει’ στο προσκήνιο της τοπικής επικαιρότητας το εφτασφράγιστο το μυστικό που κρατούν εδώ και αρκετές ημέρες μέσα από τα… δόντια τους οι της ηγετικής ομάδας του δημάρχου Νάξου, Μανώλη Μαργαρίτη.  Θα υποβάλουν το σχετικό (προαναφερθέν) αίτημά τους στο Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, το οποίο θα γίνει – σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» - δεκτό». Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ημετέρου Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, επιβεβαίωσαν πλήρως το δημοσίευμά μας.
Στο ίδιο δημοσίευμα, σχολιάζαμε: «Οι εκλεγμένοι μας στους Δήμους και στις Περιφέρειες όλης της χώρας στην......
μεγάλη τους πλειονότητα θα κάνουν «παιχνίδι» υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου μέσα στα επόμενα κρίσιμα / «καυτά» προεκλογικά εικοσιτετράωρα. Έτσι… συνηθίζεται στην χώρα μας (;). Έτσι, επιτάσσει το προεκλογικό έθιμο, άλλωστε (;)».
Τα γεγονότα των τελευταίων εικοσιτετραώρων ήρθαν όμως να «κάψουν» το προαναφερθέν προεκλογικό «πυροτέχνημα» (σ.σ.: κατά τον δήμαρχο κ. Μαργαρίτη, «δεν είναι προεκλογικό») προχθές Τρίτη. Αφού, για προεκλογικό δώρο από τον ΟΑΕΔ στον υπουργό Εργασίας και υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων (ΝΔ) Γιάννη Βρούτση έκανε λόγο ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ. Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ, που στο πλαίσιο της συνεδριάσεως του δ.σ. του Οργανισμού, «μπλοκάροντας» τις εξελίξεις… Η συζήτηση του θέματος ανεβλήθη επ’ αόριστον. Οι εργαζόμενοι «ξέσπασαν» προεκλογικά βάζοντας «τελεία» σε ένα κεφάλαιο που ενδέχεται να ανοίξει μετεκλογικά… και μετά την ορκωμοσία της νέας κυβερνήσεως. Το «πότε» θα το προσδιορίσει το νέο κυβερνητικό σχήμα…
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :