Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2014

Επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο διοργανώνει η "ΝΙΚΑΝΔΡΗ" / Κυριακή 7-12 -14

Η «ΝΙΚΑΝΔΡΗ-Πολιτιστική Δράση-Κοιν.Σ.Επ.»καλεί τους συνεργάτες και φίλους της και κάθε ενδιαφερόμενο σε μια επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών (στην οδό Πατησίων, πλησίον του Πολυτεχνείου) την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12.15 το μεσημέρι.
Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε (μεταξύ άλλων) και τα πολύτιμα εκθέματα του Κυκλαδικού πολιτισμού (του πρώτου σπουδαίου πολιτισμού στον ελληνικό χώρο) μεταξύ των .....
οποίων και τα περίφημα κυκλαδικά ειδώλια. Επίσης θα δούμε και το (ναξιακό) άγαλμα της Νικάνδρης του 560 π.Χ. που αποτελεί σταθμό στην ιστορία της αρχαίας ελληνικής γλυπτικής και βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο Μουσείο, στο οποίο άγαλμα αυτό οφείλει την επωνυμία τουο πολιτιστικός-κοινωνικός φορέας μας.
Τόπος συνάντησης στην είσοδο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου την Κυριακή 7-12-2014 και ώρα 12.15 μεσημβρινή. Η είσοδος στο Μουσείο είναι ελεύθερη για το κοινό την ημερομηνία αυτή.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο και υπεύθυνο επικοινωνίας της «Νικάνδρης» φιλόλογο κ. Γιάννη Λογαρά, στο τηλέφωνο: 6983.167.196.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :