Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014

Naxian Freestyle Contest 2014 | Φωτογραφίες | Ευχαριστήρια

Το πρώτο Naxian freestyle contest αποτελεί παρελθόν!

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, με 18 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσαν  οι συμμέτοχες του 10χρονου Λεναν από τη Νάξο και του 15χρονου Αλέξανδρου από την Αθήνα.

Ο Νοέμβριος μπήκε με το δεξί, το πρώτο του Σαββατοκύριακο οι άνεμοι στο νησί τις Νάξου έπνεαν 5-7 μποφόρ, δηλαδή ότι καλύτερο για την διεξαγωγή του αγώνα!
Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθήσαν υπέροχες φιγούρες από τους καλύτερους του είδους ,το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και οι αναμετρήσεις κάποιες φορές ήταν οριακές... τελικά και τις...........
δυο μέρες νικητής στέφθηκε ο Ναξιώτης Σταμάτης Προμπονάς με δεύτερο τον Νίκο Αθανασίου και τρίτον τον Αλέξανδρο Πράπα.

Όλοι οι αθλητές ενθουσιάστηκαν με τις συνθήκες και την μορφολογία της Λαγκούνας και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις!


Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους τους χορηγούς μας, παρόλο που δεν είχαμε εμπειρία στην διοργάνωση αγώνων, πίστεψαν σε μας από την αρχή και μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας, την πρώτη πανελλήνια διοργάνωση ιστιοσανίδας στην Νάξο.

Ευχαριστούμε τον μεγάλο και κύριο  χορηγό "Veronis-Jakobsen" για την καθοριστική βοήθεια που μας πρόσφερε, από την πρώτη στιγμή!

Επίσης ευχαριστούμε το μαγαζί Secret Spot που διέθεσε για τους επτά αθλητές δώρα αθλητικού εξοπλισμού ιστιοσανίδας, (ripcurl,mfc) το μαγαζί MEXX για την χορηγία και τα δώρα έξι αθλητών, το εστιατόριο Sirocco, το TGS, το Swing bar, το εστιατόριο Piccaso, την Τεχνοργανωση  και τελος το Waffle House.

 
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κριτές του αγώνα (Χρήστος Τσιτσιμελή, Τίτο Γεωργιάδη και Κώστα Κωστέλο). τα παιδιά που βοήθησαν αφιλοκερδώς (Μαρτιν, Κώστας Σταματατο,Christofer), τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει παρόλο το κρύο και όλα τα ναξιακά blocks για την προώθηση της διοργάνωσης.


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με περισσότερη δράση και έχοντας την ελπίδα οτι παρόμοιες διοργανώσεις στρέφουν την νεολαία του νησιού  στον αθλητισμό!


Με εκτίμηση οι διοργανωτές
Μανόλης Ορφανός, Προμπονάς Σταμάτης, Jan Andres



Τελικά αποτελέσματα:

1.Προμπονας Σταμάτης 

2.Νικος Αθανασίου
3.Αλέξης Πράπας

4.Αλέξης Τέτσης
5.Βαρδάκης Μανόλης
6.Καμπάς Θησέας
7.Μαλιόπουλος Δημήτρης
8.Ορφανός Μανόλης
9. Ζαρκαδουλιας Ηλίας
10.Παπαγιαννοπουλος Παντελής
11.Μαρίτσης Γιάννης
12.Πολίτης Περικλής
13.Βασιλείου Χρήστος
14.Βαρελάς Διονύσης
15.Νιφόρας Μάριος
16.Παπαδόπουλος Αλέξανδρος
17.Λεναν Νοιμπαουερ
18.Βαρελάς Νίκος












Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :