Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2014

Την 9η Νοεμβρίου -όρισε η Γ.Συνέλευση- ημερομηνία εκλογών στον Απεραθίτικο Σύλλογο Νάξου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Οκτώβρη η Γ.Συνέλευση των μελών του Απεραθίτικου Συλλλόγου Νάξου στο Γαλάτσι.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, τα μέλη ενημερώθηκαν για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της διετίας 2012-2014, συζητήθηκε η εισφορά των μελών και αποφασίσθηκε να παραμείνει 10€ για τη διετία,το θέμα του Αγροτικού γιατρού στο χωριό καθώς και η προβολή του Συλλόγου και του χωριού μέσα από έκδοση εφημερίδας, ανακοινώσεων, λευκώματος, ντοκιμαντέρ.
Η Γ.Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον οικονομικό και..... Διοικητικό απολογισμό, όρισε εφορευτική επιτροπή για την διεξαγωγή των εκλογών η οποία αποφασίσθηκε να είναι η 9η Νοέμβρη 2014.
Ακούσθηκαν διάφορες απόψεις σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως για ενημέρωση πληρέστερη των μελών, για προσπάθεια αναζήτησης εσόδων μέσα σε μία δυσμενή οικονομική συγκυρία, υπήρξαν τοποθετήσεις με πλούσιο επικοδομητικό διάλογο.
Τόσο το απερχόμενο Δ.Σ όσο και η Γ.Σ κάνουν έκκληση στα μέλη και σε όλους τους συγχωριανούς, να συσπειρωθούν και να στηρίξουν το Σύλλογο, τόσο με την υποβολή υποψηφιοτήτων, όσο και με την μαζική προσέλευση στις εκλογές που ακολουθούν.
Μια όμορφη και συναρπαστική διαδρομή μας περιμένει όλους όσους με όποιο τρόπο θέλουμε να "υπηρετήσουμε" την παράδοση,τον πολιτισμό, τις αξίες και την προβολή του χωριού μας μέσα από κοινές και συλλογικές προσπάθειες.
Την αξιοποίηση και συμπαράσταση ολόκληρου του ανθρώπινου δυναμικού των "Απεραθίτων όπου γης"
Ακολουθεί ο Διοικητικός απολογισμός προς ενημέρωση των πεπραγμένων για το διάστημα 11-2012 έως 9-2014.
 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :