Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2014

Η... απόβαση των Ρώσων! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

"Απόβαση" Ρώσων είχαμε το μεσημέρι της Τετάρτης στο λιμάνι της Ερμούπολης!
14 ιστιοπλοϊκά σκάφη και περισσότερα από 100 άτομα πλήρωμα, όλοι τους Ρώσοι επιχειρηματίες και VIP επισκέπτες, έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Ερμούπολης, στα πλαίσια του αγώνα Regatta 14 στον.....
οποίο συμμετέχουν. Η υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι συριανοί ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες και το βίντεο.
Η εν λόγω REGATTA έχει ναυτολογηθεί για λογαριασμό της εταιρείας παραγωγής μπύρας “ZHIGOULI” η οποία ανήκει στο Ρωσικό Κολοσσό “ZHIGOULI Group”, εταιρεία πασίγνωστη σε παν-Ρωσική εμβέλεια, ακόμη και στις υπόλοιπες Δημοκρατίες της Ομοσπονδιακής Ρωσίας.
          Ο Αντώνιος Μαραγκός, ιδιοκτήτης του Συριανού ταξιδιωτικού γραφείου SYROS TRAVEL, λειτουργεί ως συντονιστής των εκδηλώσεων υποδοχής, μιας και από φέτος έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση του ελληνορωσικού ταξιδιωτικού γραφείου NOMOS TRAVEL,  το οποίο λειτουργεί με αυστηρές οδηγίες από τη Ρωσική εταιρεία η οποία ζήτησε συγκεκριμένες και συγκροτημένες ενέργειες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Η εκδήλωση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας που αποφάσισαν από κοινού με την Γενική Διευθύντρια του γραφείου Κα Julia Czerezova.  Οι τομείς συνεργασίας των 2 πλευρών στον θαλλάσιο τουρισμό, όπως συμφώνησαν, δεν θα μείνουν μόνο στην ιστιοπλοία αλλά θα δραστηριοποιηθεί και στις κατάδύσεις. Περαιτέρω διενεργείται προετοιμασία τόσο για γάμους Ρώσων, όσο και η έλευση αθλητών για προετοιμασία στο νησί μας.

          Αξίζει να σημειωθεί ότι ξεπεράστηκαν μεγάλες δυσκολίες για να γίνει πραγματικότητα η συγκεκριμένη REGATTA, μιας κ τα προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί με τον Ρώσικο Τουρισμό τελευταία, δημιούργησαν καθυστερήσεις στην ανάπτυξη του Συριανού ταξιδιωτικού γραφείου το οποίο απ ότι φαίνεται συνεχίζει ακάθεκτο την καθορισμένη πορεία του. Τελικά, οι συγκυρίες δεν επηρέασαν την πραγματοποίηση του ταξιδιού αυτού, χάρη στις προσπάθειες κ την άριστη συνεργασία των 2 ταξιδιωτικών γραφείων.

          Οι Ρώσοι επιχειρηματίες είχαν επισκεφθεί ήδη το νησί πρίν από 2 χρόνια και η διαδρομή που ακολούθησαν αυτή τη φορά ήταν η εξής. Πρώτη στάση στο νησί της Άνδρου και μετά της Τήνου. Μετά από μία διανυκτέρευση στη Μύκονο ήρθαν στη Σύρο όπου και θα παραμείνουν για μία διανυκτέρευση και θα αναχωρήσουν την επομένη γιά την Κέα.

          Εκδήλωση υποδοχής, θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Απόλλων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, θα επισκεφθούν επίσης το Δημαρχείο, καθώς και τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια, θα δειπνήσουν σε εστιατόρια κ ταβέρνες της πόλης και πολλοί θα πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους σε νεοκλασσικά ξενοδοχεία 4 κ 5 αστέρων στο νησί.

          Αξίζει να σημειωθεί, πως όλες οι εκδηλώσεις, καθώς και η στιγμή της άφιξης των σκαφών καλύφθηκαν από το πανελλαδικό τηλεοπτικό κανάλι ΑΝΤ1, το οποίο έστειλε συνεργείο αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη του συγκεκριμένου θέματος.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :