Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2014

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: Οχι στην αλόγιστη χρήση νερού Τα αποθέματα εξαντλούνται

Λόγω της μείωσης των αποθεμάτων νερού στους ταμιευτήρες, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών.
Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάντλησης των.....
αποθεμάτων. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς η υπερκατανάλωση, η αλόγιστη χρήση νερού και η άσκοπη κατανάλωσή του πιθανόν να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Ο Αντιδήμαρχος

Τοτόμης Πρωτονοτάριος

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΑΝΤΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΟΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΥΣΗ.
ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ -ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ Α΄ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΨΑΣΕΙ.