Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2014

Δύο πολύτιμες προσθήκες στον Πανναξιακό με Αντώνη Κατσούδα και Δημήτρη Δρύ


Πήρε Αντώνη Κατσούδα και μαζί του την εμπειρία που χρειάζεται
Στο πρόσωπο του 33 χρονου ποδοσφαιριστή από το Καρπενήσι Αντώνη Κατσούδα, ο Πανναξιακός βρήκε τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου ο οποίος με την πλούσια εμπειρία του θα συνεισφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα που δημιουργεί ο Γιώργος Προμπονάς..
Το νέο απόκτημα της ομάδας του....
νησιού ξεκίνησε την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας με τον Αθηναϊκό, στη συνέχεια αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στην Ηλιούπολη σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική και το 2008 πήγε στο Βύζαντα Μεγάρων με τον οποίο αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Εχει επίσης αγωνιστεί στην Δ΄ Εθνική με τις ομάδες του Αγ. Ανδρέα Αστρους, και του Α.Ο. Γλυφάδας με τον οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση στο όμιλο τους καθώς και την Δόξα Βύρωνος για δύο χρόνια σε Γ΄και Δ’ Εθνική.

Επανέρχεται  ο Δημήτρης Δρύς με περισσότερες γνώσεις και εμπειρία 
Στην ομάδα που έπαιξε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια γυρίζει ο Δημήτρης Δρύς. Ο απόφοιτος, πλέον από τα ΤΕΦΑΑ, .επανέρχεται μετα απο απουσία 4 ετων στην ομάδα του τον Πανναξιακό. Ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής  είχε ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό  του Α.Ο. Τρικάλων και αγωνίστηκε με επιτυχία ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :