Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2014

Η συναυλία της Αλεξίου στην Σύρο...και η ''τούμπα'' επί σκηνής!

Με εξαιρετική αγάπη και ενθουσιασμό υποδέχθηκε το κοινό της Σύρου τη Χάρις Αλεξίου μαζί με τη μουσική μπάντα , τους «NouveauSextet» (κορυφαίους Έλληνες σολίστες) που κατέκλυσε τον Πολιτιστικό Χώρο “Μάνος Ελευθερίου”. 
Περισσότεροι από 1600 θεατές δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν και να χειροκροτούν την.....
μεγάλη ερμηνεύτρια.
Για περισσότερες από δυο ώρες ερμήνευσε τραγούδια νέα, παλιά, μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα, δοσμένα με ένα καινούργιο άκουσμα, αλλά και τραγούδια από το νέο της album , που με την αμεσότητα της ερμηνείας της συνέθεσαν το σκηνικό για την πιο ατμοσφαιρική νύχτα του καλοκαιριού.
Την βραδιά σημάδεψε και μια άτυχη στιγμή που ευτυχώς η Χαρούλα Αλεξίου γλύτωσε τα χειρότερα .Βλέπεται την μάτιασαν την γυναικά, μια οι Παλαιστίνιοι  μια οι καθαρίστριες δεν ήθελε και πολύ να πάρει μαζί της την κακοτυχία και να την φέρει αεροπορικώς στην Σύρο!
Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συναυλία, η σπουδαία ερμηνεύτρια και ενώ τραγουδούσε έμπλεξε το τακούνι της στην βάση του μικροφώνου και έπεσε κάτω στην σκηνή. Αμέσως σταμάτησε η μουσική ενώ εκείνη δεν έχασε καθόλου την ψυχραιμία της και είπε στην ορχήστρα της ''τι σταματήσατε ρε παιδιά;''
Τελικά συνέχισε ακάθεκτη και απογείωσε το κόσμο με τα τραγούδια της και όχι μόνο...
Λίγο πριν το τέλος θέλησε να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στο φίλο της Αντώνη Βαρδή που περνάει δύσκολές ώρες.
Το κοινό της Σύρου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο, ενώ δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να συμμετέχει με το τραγούδι του και το θερμό χειροκρότημά του.
Την συναυλία συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Φίλων και Αποφοίτων του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου “Άγιος Γεώργιος”, στο πλαίσιο της επετείου των 100 χρόνων του.
Δείτε αποσπάσματα απο την συναυλία και την περιβόητη ''πτώση''
http://cyclades24.gr/

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :