Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2014

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ανέγερση ΚΕΓΕ στο Σαγκρί.


 Μετά από συνεχείς επαφές των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τις αντίστοιχες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Δήμος ξεκίνησε την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών για την ανέγερση ΚΕΓΕ στο Σαγκρί. Την Τρίτη, 12 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και ο μηχανικός που ανέλαβε την ...
τοπογραφική μελέτη, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Στέλιο Σκορδιαλό και τα μέλη της Μιχάλη Σοφικίτη και Στέφανο Στρατούρη, επισκέφθηκαν το χώρο που έχει επιλεγεί για την ανέγερση του κτιρίου, στην περιοχή Κακνάδο Σαγκρίου.
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δρομολόγηση του έργου και ευχαρίστησε τον Τοπογράφο Μηχανικό Μανόλη Ζευγώλη για την προσφορά του προς το Δήμο, να εκπονήσει δωρεάν την τοπογραφική μελέτη: «Ένα χρόνιο ζήτημα που απασχολούσε το Δήμο και την Τοπική Κοινότητα Σαγκρίου δρομολογείται, προκειμένου να επιλυθεί προς όφελος όλης της Νάξου», τόνισε ο Μανόλης Μαργαρίτης.

Μετά την τοπογραφική μελέτη, ο Δήμος θα αναθέσει τις υπόλοιπες μελέτες που απαιτούνται για την έκδοση της άδειας.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΕΓΕ ΣΤΟ ΣΑΓΚΡΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ. ΤΩΡΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΔΙΑΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΓΕ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.....
ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ??