Τρίτη, Ιουλίου 01, 2014

Ευχαριστήρια επιστολή Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου προς Αστυνομικό Τμήμα Νάξου

Κε Διοικητά,
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ανακούφιση, οι κάτοικοι και οι Επαγγελματίες της Νάξου πληροφορηθήκαμε την εξάρθρωση κυκλώματος διαρρηκτών, οι οποίοι είχαν προχωρήσει στη διάρρηξη και κλοπή κοσμηματοπωλείου της πόλης μας, αφαιρώντας μάλιστα ιδιαίτερης μεγάλης αξίας χρυσαφικά και κοσμήματα.
Οι διαρρήξεις αυτές, τόσο σε σπίτια όσο και σε καταστήματα, είχαν τρομοκρατήσει τους κατοίκους του νησιού με αποτέλεσμα να........
επικρατεί αίσθημα ανασφάλειας για τη ζωή και τη περιουσία τους.
Η εξάρθρωση του κυκλώματος των εξ Αθηνών προερχόμενων εγκληματιών,  αποτελεί, δίχως άλλο, επιτυχία των στελεχών σας αλλά και προσωπικά δική σας, ενώ ταυτόχρονά τιμά το Σώμα που υπηρετείτε και τονώνει το αίσθημα δικαίου και ασφάλειας των πολιτών οι οποίοι διαβιούν στο νησί αλλά και των επισκεπτών οι οποίοι προτιμούν  το νησί μας και ένεκα της ασφάλειας και ποιοτικής ηρεμίας που τους προσφέρει κατά τις ολιγοήμερες διακοπές τους.
Οι ανωτέρω πράξεις σας αποτελούν ένα μήνυμα προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας ότι η Αστυνομία της Νάξου επαγρυπνεί για την ασφάλεια τους και τη τήρηση της έννομης τάξης.
Παρακαλούμε να δεχθείτε τα ειλικρινή συγχαρητήρια του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου καθώς και τις ευχαριστίες μας για το έργο που εκτελείτε ενώ ευχόμαστε να σας δίνει ο Θεός δύναμη ούτως ώστε να συνεχίσετε το έργο σας, που ως αποτέλεσμα έχει την ομαλή κοινωνική διαβίωση και ασφάλεια τόσο των πολιτών όσο των επισκεπτών του νησιού μας.
Μετά τιμής για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας
Ευάγγελος Στρατούρης                                                                       Στυλιανός Κορρές


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :