Τρίτη, Ιουλίου 15, 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Σε αυτή την κρίσιμη για τον τόπο μας ώρα αρνούμαστε να μπούμε στη διαδικασία να μετατρέψουμε ένα ζήτημα μείζονος σημασίας, για την οικονομική μας επιβίωση και τη διάσωση της κοινωνικής μας ταυτότητας, σε προϊόν μικροπολιτικής κουβεντούλας.
Ούτε βέβαια θα επιτρέψουμε σε κανένα να φλυαρεί εις βάρος μας με ασέβεια και με σκοπό να υποβιβάσει τον δίκαιο και συνεχή αγώνα μας.
Άλλωστε η συζήτηση για την παροχή ή όχι αδειοδότησης των....
υπεραγορών είχε δημόσιο χαρακτήρα και οποιοσδήποτε μπορούσε -και μπορεί- να λάβει γνώση για τους παρόντες καθώς και για τους απόντες, όπως επίσης για το ποιοι καταψήφισαν και ποιοι υπερψήφισαν την αίτηση των υπεραγορών που τέθηκε ενώπιον τους και ο καθένας μας στο τέλος, μπορεί να κρίνει.
Αυτή την ώρα σας διαβεβαιώνουμε πως λίγο μας ενδιαφέρει να «κερδίσουμε τις εντυπώσεις».
 Πρωτίστως, μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα απέναντι στις πολυεθνικές απρόσωπες υπεραγορές και προς αυτή την κατεύθυνση καλούμε καθένα από εσάς να προβεί σε οποιαδήποτε «ηρωική πράξη» όπως την προσδιορίζετε, δια της παρουσίας του ή έστω δια αλληλογραφίας-εάν αυτό εξυπηρετεί περισσότερο-προς επίτευξη του σκοπού μας: να σταματήσουμε την ίδρυση των εν λόγω υπεραγορών που με βεβαιότητα θα μας οδηγήσουν σε οικονομικό μαρασμό και επαγγελματικό αφανισμό.
Προσβλέπουμε σε στήριξη και κυρίως σε αλληλεγγύη σε αυτόν τον αγώνα που δίνουμε.

Τέλος, μας βρίσκετε απολύτως σύμφωνους στα θέματα περί «σοβαρότητας».


Ο Πρόεδρος                                                                                                        Ο Γραμματέας

Στρατούρης Ευάγγελος                                                                                      Κορρές Στυλιανός
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :