Κυριακή, Ιουλίου 13, 2014

Τουρνουά Beach Volley στη Μικρή Βίγλα της Νάξου


Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργανώνει το "ΤουρνουάBeach Volley" που γίνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Μηλώσια".
Για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό του συλλόγου μας ως συνδιοργανωτής βρίσκεται το " Σωματείο Επαγγελματιών Τουρισμού Μικρής Βίγλας Νάξου" .
Μαζί θα διοργανώσουμε ένα διήμερο γεμάτο μαγικές στιγμές που χαρίζει το Beach Volley. Οι επιτυχημένες μέχρι τώρα διοργανώσεις μας υπόσχονται σε όλους ακόμη μία άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση που ειδικά φέτος θα περιέχει πολλά Happeninigs και εκπλήξεις. Ο μεγάλοςGuest Star του φετινού Τουρνουά θα είναι ο γνωστός σε όλους μας Λευτέρης Ελευθερίου, που με το ταλέντο του και τις παρεμβάσεις του θα βάλει το αλατοπίπερο στην εκδήλωση.
Επίσης ως διοργανωτές έχουμε φροντίσει να υπάρχουν πολλά ακόμαhappenings, όπως: το.....
μουσικό χαλί που θα ντύσει το τουρνουά από τον DJ Ηλία Ορφανό, ο σχολιασμός των αγώνων από τον πανελληνίως γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Ρουσσάκη, επίδειξη μόδας με μαγιό από το κατάστημα Velvet touch της Ευτυχίας Γρατσία, χορευτικά με Μαζορέτες και φυσικά δωρεάν γλυκές και δροσιστικές γεύσεις για όλο τον κόσμο από το Events Catering Κορρές.
Στο περιθώριο της κανονικής ροής των αγώνων θα υπάρξει ένας αγώνας έκπληξη που θα γίνει εκτός συναγωνισμού και τον οποίον δεν θα πρέπει να χάσει κανείς. Επίσης θα γίνει ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός Σερβις που γίνεται από το κοινό και στους νικητές μοιράζονται δώρα.
Φέτος το Τουρνουά θα διεξαχθεί στην Παραλία της Μικρής Βίγλας της Νάξου (έναντι Ταβέρνας Λιόφαγου), μεταξύ 2-3 Αυγούστου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Βασιλικής Κύλη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες Ανδρών και Γυναικών από ολόκληρη την Ελλάδα.
Για δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης Κατερίνα Μουστάκη στο τηλέφωνο: 6944849721. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουλίου.
Οι νικητές του Τουρνουά, εκτός των επάθλων, κερδίζουν και πλούσια δώρα, όπως τριήμερες διανυκτερεύσεις στο "Vavoulas Village", μαγιό και πολλά άλλα πλούσια δώρα.
Ραντεβού λοιπόν στις 2-3 Αυγούστου στην Μικρή Βίγλα της Νάξου!
Εκ του Δ.Σ. του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :