Πέμπτη, Ιουλίου 10, 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 10/7

Την έντονη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν με κάθε τρόπο οι καταστηματάρχες που μέχρι σήμερα πλήρωσαν ακριβά την ανυπαρξία της δημοτικής κοινότητας Νάξου. Ως γνωστόν, στις τρείς μηνύσεις κατάστημα που δεν είχε πάρει άδεια μουσικής από την δημοτική κοινότητα Νάξου «έφαγε» σφράγισμα για όχι μικρό χρονικό διάστημα…  
«Φταίμε, εμείς;»
-«Φταίμε δηλαδή εμείς που κάναμε εγκαίρως τα ‘χαρτιά’ μας στο δήμο και περιμέναμε μέχρι χτες για να μας δώσουν άδεια μουσικής; Δεν ενδιαφέρονται οι αρμόδιοι για τα μαγαζιά μας; Μόνο τέλη θέλουν να εισπράττουν. Εμάς που μείναμε κλειστοί για δυο και τρείς βδομάδες ποιος θα μας αποζημιώσει; Είναι χάλια αυτά;»
-«Κάποιο συνάδελφοι ξέρουμε πολύ καλά ότι.......
φοβούμενοι τις μηνύσεις και τα ‘μπουκεταρίσματα’ δεν άνοιξαν καν τα μαγαζιά τους. Είναι νέοι συνάδελφοι αυτοί που έχουν χρεωθεί για να ανοίξουν ένα μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος. Γιατί να… μείνουνε με τα χέρια δεμένα αυτοί οι συνάδελφοι; Επειδή δεν μπορούσαν τόσους μήνες να τα βρουν στη δημοτική κοινότητα Νάξου που άλλαζε τους προέδρους σαν τα πουκάμισα;»
-«Η ανευθυνότητα των αρμοδίων του δήμου δεν περιγράφεται. Περίμενα να ανοίξω… γιατί δεν είχα άδεια μουσικής. Και στη δημοτική κοινότητα είχαν την αίτησή μου στο συρτάρι, περιμένοντας να βρουν... σύνθεση και απαρτία για να συνεδριάσουν. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;»

«Μας βγάλανε τη ψυχή»
-«Μας μπερδέψανε. Μας βγάλανε τη ψυχή μέχρι να μας δώσουν τις άδειες. Είναι δυνατόν να είμαστε στον Ιούλιο και να περιμένουμε να πάρουμε την άδεια μουσικής;».
-«Στους τουριστικούς προορισμούς που ξέρουν να δουλεύουν σωστά οι δήμοι δεν κάνουν τέτοιες μα@ακίες. Εδώ που είμαστε μπάχαλο, εμείς πάντα πληρώνουμε τα σπασμένα. Τα δημοτικά τέλη ξέρουν όμως να μας τα παίρνουν προκαταβολικά.».
-«Μας κοροϊδεύουνε από τον περασμένο Φλεβάρη. Πέρασαν και οι εκλογές και ήρθαν προχτές να βγάλουν τις άδειες μουσικής. Είναι τρελά πράγματα αυτά».
-«Το θέμα είναι ότι ούτε στα δικαστήρια δεν βρίσκουμε το δίκιο μας»
Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν στην «Κ» και στον υπογράφοντα από συντοπίτες μας καταστηματάρχες που τρέχουν τώρα και δεν φτάνουν προκειμένου να βγάλουν τα «σπασμένα» της… δημοτικής κοινότητας Νάξου η οποία δεν μπόρεσε μέσα στους προηγούμενους τέσσερεις – πέντε μήνες να συνεδριάσει για να εγκρίνει τα περί εκδόσεως αδειών μουσικής αιτήματά τους
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :