Πέμπτη, Ιουνίου 12, 2014

TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 12/6



Η νύχτα «γύρισε»… Ήταν πια 12 και κάτι… Ξημέρωνε η εορτή (εορτασμός) των αγίων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα των Αποστόλων, όταν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβούλιο αποφάσισαν να σταματήσουν να κουβεντιάζουν για τους Χ(ώρους) Α(νεξέλεγκτης) Τ(αφής) Α(πορριμμάτων) και έπιασαν να συζητήσουν τα της ημερησίας διατάξεως θέματα, με πρώτο και καλύτερο εάν θέμα καυτό – ένα θέμα που η νυν δημοτική Αρχή (η επανεκλεγείσα με το πολύ 56% δημοτική Αρχή) συμπεριέλαβε, προ ημερών, στην σχετική πρόσκληση που κοινοποίησε εγκαίρως προς όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. Τούτο είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί συνδημότες μας να δώσουν το «παρών» στην συνεδρίαση της προηγούμενης Τρίτης που άρχισε στις 8 μ.μ.
Και έδωσε πολύς κόσμος το «παρών» στην....
εν λόγω συνεδρίαση διότι ήθελε να είναι αυτόπτης μάρτυς του αποκεφαλισμού Ναυπλιώτη!
..Νυξ, αγίου Βαρθολομαίου!
Η αλλαγή – αντικατάσταση του προέδρου του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Αθλητισμού – Περιβάλλοντος – Παιδείας - Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Ιάκωβου Ναυπλιώτη – Σαραντηνού  σύμφωνα με το επιχείρημα που ανεγράφη στην σχετική πρόσκληση σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων» κρίθηκε «κατεπείγουσα για λόγους αναγόμενους στην άσκηση των καθηκόντων του και της ελλείψεως συνεργασίας με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και της συμπεριφοράς του κατά την άσκηση των καθηκόντων του ως μέλους και προέδρου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α», και λόγω των σημαντικών και άμεσων αποφάσεων οι οποίες πρέπει να ληφθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα για σημαντικά θέματα αρμοδιότητας του παραπάνω Νομικού Προσώπου». Με αυτό το σκεπτικό συνήλθε νωρίς το βράδυ της Τρίτης, 10 Ιουνίου 2014, το δημοτικό συμβούλιο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για να αποφασίσει την αντικατάσταση του προέδρου του Νομικού Προσώπου -  Φορέα για τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό κ.λπ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε Βλαχάκη, η ποιητική σου διάθεση αποτελεί τη σημαντικότερη συνιστώσα στην προσπάθεια πνευματικής ανάτασης της χώρας μας.
"Η νύχτα «γύρισε»… Ήταν πια 12 και κάτι… Ξημέρωνε η εορτή (εορτασμός) των αγίων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα των Αποστόλων..."
Μιλάμε ότι πάμε για Νόμπελ Ποίησης... Τρέμε Σεφέρη.
Και καπάκι συνεχίζεις :
"στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβούλιο (!!!) αποφάσισαν να σταματήσουν να κουβεντιάζουν για τους Χ(ώρους) Α(νεξέλεγκτης) Τ(αφής) Α(πορριμμάτων)"
Από την απίστευτη ενημέρωση που μας παρέχεις πας ολοταχώς για βραβείο Pulitzer...
Ας του πει κάποιος πως λέγονται ΧΑΔΑ και όχι ΧΑΤΑ. Ανεξέλεγκτη και ταφή δεν συμβιβάζονται μεγάλε.
Αλήθεια πόση ώρα ασχολείσαι καθημερινά με τη δουλεία που κάνεις;
Μισή; ή λιγότερο;
Γιατί αν ασχολείσαι παραπάνω και βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα ότι και να πω είναι λίγο.
Χειροκροτητή του Μαργαρίτη.
Η Νυξ στην ενημέρωσή μας, θα ξημερώσει του αγίου ... φούφουτου
ανήμερα

Ανώνυμος είπε...

αληθεια ρε καρανικά τι αθλιότητες είναι αυτες. Ο βλαχακης οθτε προσθεση ξερεί να κανεί. Οπως πας ένα είναι σιγουρο, στις επόμενες εκλογες θα έχει κλείσει η εφημερίδα ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ. (Δες πόσο μειώνωντε τα φύλλα σου καθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

αληθεια ρε καρανικά τι αθλιότητες είναι αυτες. Ο βλαχακης οθτε προσθεση ξερεί να κανεί. Οπως πας ένα είναι σιγουρο, στις επόμενες εκλογες θα έχει κλείσει η εφημερίδα ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ. (Δες πόσο μειώνωντε τα φύλλα σου καθε μέρα.

ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ είπε...

Σας ευχαριστούμε για την αγωνία που έχετε για την ποιότητα των άρθρων και για την βιωσιμότητα της Κυκλαδικής αγαπητοί άγνωστοι (άρα φοβάστε να εκφράσετε σαν και μας την άποψή σας δημόσια). Δεν ξέρω αν σίγουρα θα κλείσω την Κυκλαδική. Το μόνο σίγουρο φίλε μου είναι ότι δεν ξέρεις ορθογραφία. Εκανες πέντε λάθη σε δύο σειρές. Πονέσανε τα μάτια μας με αυτό το "μειώνωντε"...