Δευτέρα, Ιουνίου 23, 2014

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι παγκορασίδες του Πανναξιακού

Οι παγκορασίδες του Πανναξιακού επικράτησαν χθες το απόγευμα με 3-0 σετ του Φοίνικα Σύρου, μέσα στο "Δημήτρης Βικέλας" και κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Παρ' όλες τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν    την φετινή χρονιά, από τις αλλεπάλληλες αλλαγές προπονητών και την αναλγησία - αδιαφορία  του πυρήνα της διοίκησης,  οι....
νεαρές αθλήτριες του Πανναξιακού κατάφεραν με την επιτυχία τους να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που μέχρι σήμερα τις αμφισβητούσαν  και αντλούσαν αυταρέσκεια από την λάμψη και την προβολή της μεγάλης ομάδας.
Ο σπόρος που φύτεψαν πριν από μερικά χρόνια οι προηγούμενες διοικήσεις, οι προπονητές και όλοι όσοι ασχολήθηκαν και είχαν το όραμα να  δημιουργήσουν    σχόλη  βόλει  στη Νάξο χτίζοντας  από τα θεμέλια ακαδημίες, αποδίδει ακόμα καρπούς.
Συγχαρητήρια στα παιδιά, το μέλλον τους ανήκει.



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι εισαι λιγο εμπαθεις σ αυτο μην αμαβρΟνουμε την επιτυχια των παιδιων με το τι κανει η καθε διοικηση....οσοι θελουν μπορουν να σΥμμετεχουν και να αλλαξουν τα πραγματα, δεν κανουν απο το καναπε τους κριτικη επιτυχια ειχε η ομαδα οχι αποτυχια .....και νομιζω , οτι αυτοι η διοικηση ξεπληρωσε πολλα απο την προηγουμενη , μονο ενομενοι θα προχωρησουμε μπροστα σε οτι εχει απομινη.......αρα η κριτικη μας , να ειναι χωρις προσωπικες εμπαθειες....σ ευχαριστω , που το διβασες!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗς ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

...όπως το έγραψες φίλε μου , οτι εχει απομείνει. Γιατι σε λίγο αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα απομείνει κανένα παιδί στο κλειστό....

Ανώνυμος είπε...

Αφου σε ποναει τοσο πολυ που εισαι στην απεξω γτ οταν εγιναν οι εκλογες την εκανες;;

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου μαλον εσει εισαι μεσα ! σου λεω οτι οταν την τυχη την λες ικανοτητα, τον διασυρμο επιτυχια κε την αλαζωνια προτερημα,ειναι συγουρο οτι τα παιδια της Ναξου δεν εχουν τιποτα να περιμενουν απο εσενα, η' εσας αν και οι αλοι συμφωνουν μαζι σου.