Δευτέρα, Ιουνίου 23, 2014

Ψήφισμα Τοπικής Κοινότητας Χαλκείου για το ΣΜΑ

Η συνέλευση των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Χαλκείου  που συνήλθε   την  Τετάρτη  18  Ιουνίου  2014 στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Χειμάρρου  αποφάσισε ομόφωνα  τα παρακάτω :
Απαιτούμε την ανάκληση της  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο την Τρίτη 10  Ιουνίου  2014 αποφάσισε την εγκατάσταση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη θέση Παντελούδες της Τοπικής Κοινότητας Χαλκείου. Θεωρώντας το χώρο όπου προτάθηκε τον πλέον ακατάλληλο και χαρακτηρίζοντας  την απόφαση  παράνομη λόγω των αντιδημοκρατικών και των υπόγειων διαδικασιών που ακολουθήθηκαν  και καταδικάζοντας παράλληλα  τη.....
μη έγκυρη και μη έγκαιρη ενημέρωση των φορέων και των κατοίκων  της Κοινότητάς μας θα ακολουθεί κάθε νόμιμη διαδικασία προκειμένου να αποσυρθεί η συγκεκριμένη απόφαση.
Καλούμε όλο το Ναξιακό λαό να αντιδράσει προκειμένου να αντιμετωπίσουμε  όλοι μαζί κάθε παράνομη και μη παράνομη εγκατάσταση ΣΜΑ στο νησί μας.
Η  ζωή  μας  και το  περιβάλλον  θα είναι η προτεραιότητα όλων μας.


                                                                                                  Τοπική Κοινότητα  Χαλκείου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλείται η Δημοτική Αρχή να αφουγκραστεί την πραγματικότητα και να διαβουλευτεί με την κοινωνία και τεχνικούς (γνώστες τέτοιων θεμάτων), ώστε να προκύψει η βέλτιστη λύση.
Αυτή τη βέλτιστη λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων θα πρέπει να δρομολογήσει.
Μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει ως ενωτική δύναμη για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.
Αλλιώς, ο Θεός ("που αγαπάει τη Νάξο και τα νησάκια της"!!!) να τους φυλάξει...