Πέμπτη, Ιουνίου 12, 2014

"Σε άτακτη υποχώρηση τράπηκε η δημοτική αρχή με την αναβολή της συζήτησης για το θέμα του προέδρου του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. "

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με μία πρωτοφανή κίνηση ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ανέβαλε την συζήτηση του θέματος της αντικατάστασης του Προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Η πρόφαση ότι απουσίαζε ο εισηγητής του.....
θέματος, αντιδήμαρχος κ. Τοτόμης Πρωτονοτάριος , οπότε θα έπρεπε να αναβληθεί η συζήτηση του θέματος, μόνο πειστική δεν μπορεί να είναι, καθώς είναι πλέον γνωστό από ποιούς και πως πραγματικά διοικείται ο Δήμος. Ωστόσο ο φόβος της καταψήφισης του εν λόγω θέματος, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως «ζήτημα τιμής»,  οδήγησε την δημοτική αρχή στην άτακτη υποχώρηση και στην αναβολή της συζήτησής του.
Επιπλέον καταδείχθηκε περίτρανα ότι  η εισαγωγή  του  θέματος στην  ημερήσια διάταξη ως κατεπείγον  αποτελούσε  απλώς  μια  ευτελή  πρόφαση  καταπάτησης  της  νομιμότητας  για την  εξυπηρέτηση  απλώς  ρεβανσιστικών  ενστίκτων.
Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας που ακόμα και με αυτόν τον τρόπο απεφεύχθη, ελπίζουμε οριστικά, η για άλλη μια φορά καταπάτηση της νομιμότητας εκ μέρους της πλειοψηφίας του Δήμου.
Θα είμαστε εδώ ώστε να υποχρεώσουμε τον Δήμαρχο και την παρέα του να λειτουργούν σύμφωνα με τον νόμο και όχι σύμφωνα με τις προσωπικές κόντρες του κάθε αιρετού. Θα μας βρουν απέναντί τους σε κάθε προσπάθεια καταστρατήγησης της νομιμότητας και σε κάθε ρεβανσιστική συμπεριφορά ακόμα κι αν αυτή στρέφεται κατά «δικών τους» ανθρώπων.

                                                                                     Από  το  γραφείο  Τύπου


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Μαιτε κουνιουντε οι βαρκες στην Ελευσινα?