Τρίτη, Μαΐου 13, 2014

Ο Ιάκωβος Γιακουμής επισκέφθηκε την Αμοργό

Την Δευτέρα 12 Μαΐου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Δεκαβάλλας επισκέφθηκε την Αμοργό συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Ιάκωβο Γιακουμή και Λευτέρη Βεκρή (φώτο). Η αντιπροσωπεία του συνδυασμού του νυν περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη συναντήθηκε και ....
με τους τρεις υποψηφίους δημάρχους του Δήμου Αμοργού και συζήτησε εκτενώς τόσο τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί όσο και τον προγραμματισμό για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020. Στην συνέχεια περιόδευσε στα Θολάρια, την Χώρα, τα Κατάπολα και την Αιγιάλη όπου συνάντησε κατοίκους και συνομίλησε μαζί τους.



Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ιάκωβος Γιακουμής παρακολούθησε πολιτικές εκδηλώσεις στα Θολάρια και την Καλοταρίτισσα, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα πολιτικά ζητήματα που αφορούν το νησί.



Ήταν η δεύτερη επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Ιάκωβου Γιακουμή στην Αμοργό, γεγονός που αποδεικνύει ότι αντιμετωπίζει όλα νησιά και όλα τα χωριά της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου με την ίδια σημασία, ακούγοντας τα προβλήματα, ακόμη και των πιο απομακρυσμένων περιοχών, στα οποία η Περιφε
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

λοιπον ξερετε τι μου θυμιζει ο Γιακουμης ?

εκεινη τη παλια διαφημιση

Σαραφης στα Τρικαλα...
Σαραφης στη Λαρισα...
Σαραφης στην Αθηνα...

!!!

Ανώνυμος είπε...

βρε γιακουμε σταματα να στελνεις ψηφοδελτια στο κοσμο γιατι εκτος απο το κοσμο που γελαει, υπαρχει και ο κοσμος που τσαντιζεται και τα σκιζει!

007

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΚΟΥΜΗ ψηφίζουμε ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ...!!!