Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΟΥΦΑ

Αγαπημένοι συμπατριώτες και φίλοι.
   Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν. Οι Κυκλαδίτες και οι Δωδεκανήσιοι αναλάβαμε πλήρως την ευθύνη για την αλλαγή του καπετάνιου του Αρχιπελάγους. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας για την σθεναρή μέχρι τέλους στήριξη στον συνδυασμό ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του Γιάννη Μαχαιρίδη, τον οποίο και αναδείξατε πρώτο στην περιφερειακή ενότητά μας.
Ευχαριστώ από καρδιάς και για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, τιμώντας με, με την ψήφο σας, αναγνωρίζοντας έτσι την.....
προσωπική και πολιτική μου διαδρομή.
Θα βρίσκομαι πάντα κοντά σας, από όποιο μετερίζι, στους κοινούς αγώνες. Για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε όσα μας αξίζουν και μας οφείλουν. Αποφασιστικός, μαχητής, χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις στις αρχές και τις αξίες μου και πάντα μακριά απ’το καλοκουρδισμένο σύστημα.
Εύχομαι η νέα Περιφερειακή Αρχή να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του Γιάννη Μαχαιρίδη και να χει καλή επιτυχία. Κυρίως να συνεχίσει την δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη όλων των νησιών του Αρχιπελάγους.
Εμείς εδώ είμαστε και θα προφυλάξουμε τα κεκτημένα. Θα παραμείνουμε  φρουροί ακοίμητοι για να εξασφαλίσουμε ότι σ αυτή την κρίσιμη πενταετία, με τη νέα περιφερειακή αρχή θα εξακολουθούν να υπηρετούνται τα συμφέροντα  των νησιών μας και δεν θα εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των μηχανισμών και του κατεστημένου, των μεγαλοεργολάβων και μεγαλοεκδοτών που ονειρεύονται τα τουριστικά φιλέτα των ανεκτίμητων νησιών μας, ή το ξεπούλημα των ακτογραμμών μας, των λιμανιών μας, των αεροδρομίων μας, ή την ανεξέλεγκτη χρήση των ΑΠΕ στις κορυφογραμμές μας.
Θα συνεχίσω μαζί σας, φίλοι και συμπατριώτες μου για το καλό της Νάξου, της Αμοργού, των Μικρών Κυκλάδων.
Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, όταν μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια με καθαρό βλέμμα, με ήθος, αξιοπρέπεια,  όταν έχουμε όραμα, σχέδιο, πίστη στο μέλλον και δυνατή ψυχή !

Συνεχίζουμε μαζί !!! 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ναι, να τον ...ευχαριστήσουμε για το ...σπουδαίο έργο που αφήνει ι κύιος αυτός.