Τετάρτη, Μαΐου 21, 2014

ΑΕΚ - Πανναξιακός 3-1

Με νίκη έπεσε η αυλαία στη φετινή περιπέτεια της ΑΕΚ στη Γ' Εθνική, η οποία ολοκληρώθηκε με την Ένωση να παίρνει το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα την άνοδο στη Football League. Χωρίς να εντυπωσιάσουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πριν την έναρξη του αγώνα σήκωσαν το πρωτάθλημα, έκαναν το καθήκον τους  παίρνοντας άλλη μία νίκη.
Το νερό μπήκε στο αυλάκι από νωρίς με τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης Ανάκογλου να σκοράρει μόλις στο 7ο λεπτό με κοντινό πλασέ. Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του....
αγώνα και στο 31' πήρε αέρα δύο τερμάτων με σκόρερ ξανά τον Ανάκογλου. Δημιουργός και των δύο τερμάτων ο Γροντής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δέλλας θέλησε να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και φυσική απόρροια αυτού ήταν η ΑΕΚ να ψάχνει για λίγο τα πατήματά της. Κάπως έτσι στο 60' ο Ρόβας με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1.

Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της λέξης με τους νεαρούς παίκτες της να δίνουν ξανά αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα τους. Ο Βιδάλης έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Βλαχομήτρος πήρε την κεφαλιά, σημάδεψε την αριστερή γωνιά του Τσαϊλάκη και την έστειλε στα δίχτυα.

ΑΕΚ: Ντούνης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής, Τζανετόπουλος, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

Πανναξιακός: Τσαϊλάκης, Καρελεμόγλου, Παναγιωτίδης, Μεσημέρης, Μποδόνιας, Κατσάνης, Μπανακάκης, Καλογέρης, Χαμηλοθώρης, Λίμα, Ρόβας.
http://www.sport24.gr/

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :