Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Άλλο ένα Ναξιώτικο γλέντι στην Κρήτη αποτελεί παρελθόν αφήνοντας μας ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και αισιοδοξία ότι το επόμενο θα είναι ακόμα καλλίτερο.

    Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Ναξίων Κρήτης ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του 8ου Ναξιώτικου γλεντιού στο κέντρο «ΑΡΙΑΔΝΗ» στο Ηράκλειο το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014. 

    Καταρχήν  ευχαριστούμε τον Βασίλη Κουτελιέρη και τους μουσικούς του, Νίκο Γκούφα στην κιθάρα, Βασίλη Κλουβάτο στο λαούτο,  Στέλιο Κλουβάτο στο βιολί καθώς και τον Ιάκωβο Μανωλά στην....
λύρα για το κέφι που έδωσαν στο χορό μας με την μουσική τους και με τα τραγούδια τους.

      Ειδικότερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους  Χορηγούς :
·        Το Ξενοδοχείο Atrion για την χορηγία φιλοξενίας των μουσικού μας συγκροτήματος  στο Ηράκλειο.
·        Την  ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ για τις γραβιέρες που μας έστειλαν.
·        Το Τυροκομείο Πιτταράς για τις γραβιέρες και τις μυζήθρες που μας έστειλαν.
·        Την Ποτοποιία Προμπονά για τα γλυκά κουταλιού τα κίτρα, τα ούζα, τα Λεμοντσέλα  και την Βανίλια που μας έστειλαν.
·        Την Ποτοποιία Βαλληνδρά για τα κίτρα που μας έστειλαν.
·        Τον Βασίλη Λιανόπουλο για τα γλυκά κουταλιού και τις μαρμελάδες που μας έστειλαν.
·        Τα Παραδοσιακά Γλυκά Νάξου Ε. Τολάκης για τα γλυκά κουταλιού που μας έστειλαν.
·        Την BLUESTAR FERRIES και το πρακτορείο Γενικού Τουρισμού ZAS TRAVEL στη Νάξο για την χορηγία έκπτωσης εισιτηρίων μεταφοράς του μουσικού μας συγκροτήματος από την Νάξο στον Πειραιά και αντίστροφα.
·        Την MINOAN LINES για την χορηγία έκπτωσης εισιτηρίων μεταφοράς του μουσικού μας συγκροτήματος από τον Πειραιά προς το Ηράκλειο και αντίστροφα.
·        Την Σχολή Παραδοσιακών Κρητικών χορών & μουσικής Γ.&Ζ. Σαρρής για την προσφορά των χώρων της σχολής τους για τις πρόβες του χορευτικού των φοιτητών μας.
·        Τον Δήμο Ηρακλείου για την χορήγηση της αίθουσας ΑΝΔΡΟΓΕΩ για την πρόβα του χορευτικού των φοιτητών μας.
·        Την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ του Ηρακλείου για την δημοσίευση του χορού μας, τα ΜΜΕ & Blogs της Κρήτης και της Νάξου για τις αναρτήσεις τους.
·        Τον Ρ/Σ της Νάξου ΚΥΚΛΑΔΕΣ FM 97,6 ως χορηγό επικοινωνίας καθώς και τον Μουσικό παραγωγό του σταθμού Φίλιππο Ροδίτη για το διαφημιστικό βιντεάκι που δημιούργησε για τον χορό μας.
·        Τους Ηρακλειώτες και Ρεθυμνιώτες  επιχειρηματίες που με τα δώρα τους βοήθησαν στην Λαχειοφόρο αγορά μας

     Ευχαριστούμε τους Ναξιώτες και Κρητικούς φοιτητές μας που με την ενθουσιώδη και ανιδιοτελή βοήθεια τους στη συλλογή των δώρων , το υπέροχο χορευτικό τους και το κέφι τους, έδωσαν  μια υπέροχη νότα στο χορό μας και βοήθησαν στην επιτυχία του.

       Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Ναξιώτες και τους φίλους της Νάξου  που  μας  τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε  να διασκέδασαν όπως θα διασκέδαζαν ’’στα βιολιά’’ στη Νάξο.
        Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε ώστε το επόμενο Ναξιώτικο γλέντι να είναι ακόμα καλλίτερο. 


    
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :