Κυριακή, Μαρτίου 16, 2014

Φωτορεαλιστική απεικόνιση ανεμογεννητριών των αιολικών πάρκων και πως θα φαίνονται από περιοχές της Νάξου

http://naxosartwind.blogspot.gr/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Όταν έγινε το έγκλημα της Κορώνου με 9 ανεμογεννήτριες, η υπόλοιπη Νάξος σιωπούσε. Να μου πείτε ότι οι Κορωνιδιάτες δεν μίλησαν, σωστό και αυτό. Οι σύλλογοι της Κορώνου έκοβαν πίτες και πήγαιναν κρουαζιέρες εδώ και εκεί. Τα φερέφωνα μέσα από τα κίτρινα blog τους, προπαγάνδιζαν υπέρ των πολυεθνικών. Όσο για τις θέσεις εργασίας, να μην ακούτε πολλά. Μιλάμε για δυο φωτογραφικές θέσεις σε κουμπάρους και κολλητούς. Όσο για τα έσοδα, στην Κόρωνο τρώνε με χρυσά κουτάλια διότι οι «επιστήμονες» έβλεπαν μακριά και τώρα ψάχνονται.

Όλοι στον αγώνα διότι στην Κόρωνο μπορεί να άνοιξε η κερκόπορτα, όμως στην υπόλοιπη Νάξο θα κλείσει.

Ανώνυμος είπε...

Όχι στο έγκλημα που πάνε να εφαρμόσουν στο νησί μας.
Πολύ καλή δουλειά ,μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ (16 Μαρτίου 2014 - 7:27 μ.μ.) είσαι του συστήματος και θα δεις την γλύκα όταν μπουν τα τέρατα. Τότε θα είναι αργά, μα πολύ αργά.

Υ.Γ. Το δίκιο είναι με τους εξεγερμένους και όχι με τους ρουφιάνους και τους προσκυνημένους. (Α)

Ανώνυμος είπε...

Να μη μιλάτε για τις ανεμογεννήτριες γιατί θα βγει ο Ορεινός Αξώτης κατά κόσμο Γεώργιος Α. Μανωλάς και θα σας μαλώσει. Το επάγγελμα του είναι να πετάει λάσπη προς στους οικολόγους και μετά να κάνει την πάπια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ = η πληγή όχι μόνο της Νάξου αλλά και όλης της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Εγω λεω να μπουν οι ανεμογεννητριες και να δεσουμε κι απο ενα οικολογο πανω στις ελικες μπας και παραχθει πιο πολυ ενεργια απο τις μαλακιες που θα λενε.

Ανώνυμος είπε...

Προτιμάμε να ασχολούμαστε με την οικολογία παρά με την δήθεν παράδοση και τον φασισμό που σας κυριεύει. Είστε άρρωστοι και φανατικοί και να πάτε να σας κοιτάξει κανένας ψυχίατρος γιατί ο ψυχολόγος που πάτε, σας έχει μουρλάνει. Έχετε μεγάλο πρόβλημα και ειλικρινά είστε για λύπηση. Κρίμα..

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου λίγο ρε ανθρωπάκο-κι για πιο λόγο εσύ ένας φουκαράς εργαζόμενος ,άνεργος ,χαμηλοσυνταξιούχος υπερασπίζεται τα συμφέροντα του κοπελούζου και του
σαμαρά και όχι το δικό σου δίκαιο ?...

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά τα μυαλά εσύ τελευταίε που γράφεις θα παραμείνεις ένας τεμπέλης και ανίκανος ,αλλά πάνω απ' όλα μηδενιστής και καταστροφέας

Ανώνυμος είπε...

Μου κάνει εντύπωση το βίντεο που δείχνει μόνο τις περιοχές με τουριστικό ενδιαφέρον , πέριξ της Χώρας και τις παραλίες της (λέγε με μάσα ), αυτή είναι η ανησυχία μας μη χαλάσουμε την εικόνα του τουρίστα .