Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2014

Δραστηριότητες Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου για το επόμενο δίμηνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» με χαρά ανακοινώνει τις εκδηλώσεις για το επόμενο δίμηνο (Φεβρουάριος και Μάρτιος 2014).

n  ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΔΑΡΟ ΝΑΞΟΥ
Συμμετέχουμε στο έθιμο των φουστανελάδων και προγραμματίζουμε πενταήμερη εκδρομή στον Κυνήδαρο με ημερομηνία αναχώρησης 27/2/2014 απόγευμα από Πειραιά και επιστροφή στις 3/3/2014 (βράδυ) από Νάξο. Σε συνεργασία με την Blue star ferries θα.....
εκδοθεί ομαδικό εισιτήριο για άνω των 20 ατόμων με κόστος εισιτηρίου (αλερετούρ) 47 ευρώ το άτομο.
Θα πρέπει να μέλη και φίλοι του συλλόγου που επιθυμούν να συμμετέχουν να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, γιατί υπάρχει πρόβλημα στην επιστροφή που είναι η ημέρα της Καθαρής Δευτέρας.
Οι εποχές είναι δύσκολες για μετακινήσεις, όμως πιστεύουμε ότι είναι ευκαιρία κυρίως για όσους έχουν μεγαλώσει στην Αθήνα, για τους νέους του συλλόγου μας, να συμμετάσχουν στα παραδοσιακά αποκριάτικα έθιμα του χωριού μας. Ένα ταξίδι που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά το έθιμο των φουστανελάδων και των μόσκαρων.

n  ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ
Η αποκριάτικη χοροεσπερίδα του συλλόγου μας έχει προγραμματιστεί για την ΚΥΡΙΑΚΗ μεσημέρι, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, στο κέντρο ΝΕΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ.
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε με πολύ νησιώτικο τραγούδι και χορό, με την Ελένη Λεγάκη, Ειρήνη και Γιάννη Μανωλά, να καμαρώσετε τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας και να γλεντήσουμε μερακλίδικα και Κυνηδαριώτικα.

n  ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2014
Το φαγοπότι της Τετάρτης 19/2/2014, μεταφέρεται την επόμενη μέρα Τσικνοπέμπτη 20/02/2014 όπως κάθε χρόνο.
Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους στην αίθουσα του συλλόγου μας, (Δερβενακίων 20-Γαλάτσι), μασκαρεμένους και μη, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε παραδοσιακούς μεζέδες.

n  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Όλοι μας οφείλουμε να συμβάλλουμε και να διαδώσουμε τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ένα μικρό ποσοστό πληθυσμού σήμερα προσφέρει αίμα, ενώ χρειαζόμαστε πολλούς περισσότερους αιμοδότες για να καλυφθούν οι αναγκαίες ποσότητες, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες.
ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ –ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ–ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.
Αυτό είναι το σύνθημα του συλλόγου μας και για άλλη μια φορά σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία στις 9 Μαρτίου 2014 και ώρα 9:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 – Γαλάτσι).

n  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης, η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του συλλόγου. Συμπληρώνεται ένα (1) έτος από τις τελευταίες εκλογές ανάδειξης μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο και βάσει του καταστατικού, προσκαλούμε τα μέλη μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 το πρωί στη Λέσχη του Συλλόγου μας με θέματα:
1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Δ.Σ. για το χρονικό διάστημα 1/3/2013 έως 28/2/2014.
2. Διάφορα άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο και το χωριό μας.
Για να έχει απαρτία η γενική συνέλευση θα πρέπει να παρευρεθεί το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών και σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 με όσα μέλη παρευρεθούν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας
Ιάκωβος Κ. Τσελέντης             Ευάγγελος Η. Σκουλάξινος






Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :